PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van onze PowerSlim voedingscoaches.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.


Nieuwe dag, nieuw begin. Start vandaag!


Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

PowerSlim producten

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Powerslim heeft daarom de hoogste eisen voor producten gesteld. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. De producten worden vaak gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Ook is er  een groot deel van de producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én is er de prebiotische vezel inuline toegevoegd.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.


Wetenschappelijke Onderbouwing

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa. (1,2)
Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook makkelijker vol te houden. (2) Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is, om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. (3)

1) S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.
2) S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.
3) P.M. Clifton, D. Condo, J.B. Keogh (2014) ‘Long term weight maintenance after advice to consume low carbohydrate, higher protein diets’.

Dit is het Power Slim startpakket geschikt voor 8 tot 9 dagen.

Voorbeeld van een Powerslim product: mediterraans broodje.


Intake Powerslim

Maak een afspraak om met Powerslim te gaan beginnen. Zoals eerder genoemd nemen we jou persoonlijke doelen en situatie door in dit intkake. Deze intake is kosteloos en gaan nemen we de tijd om alles goed uit te leggen.

Je kunt nu gebruik maken van de actie om Powerslim uit te proberen: drie dagen Powerslim voor slechts €29,95.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wilt u de intake ondergaan?
  BarneveldAmersfoort

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.

  Wanneer kunnen we je het beste bereiken, welke datum en tijdstip?


  Ervaringen & Blogs

  Ben je al bij ons aan het powerslimmen? Dan kun je via onderstaande link je producten bij ons bestellen. Als het goed is heb je het wachtwoord van je coach al ontvangen. Is dit nog niet gebeurd of ben je het vergeten? Geen nood stuur even een mailtje naar [email protected].