Renlive

In de studio’s werken we uitsluitend met het exclusieve merk Renlive F&F Cosmeceuticals. Dit prachtige hoogwaardige Italiaanse merk is in elke studio de basis voor huidverbeteren & schoonheidsbehandelingen. Natuurlijk. Effectief. Wetenschappelijk getest.

 

Renlive is een op wetenschappelijke basis gebaseerde huidverzorgingslijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de huid. Renlive is een cosmeceutical. Cosmeceuticals zijn skin care producten die hoge waarde van actieve ingrediënten bevatten  die gericht zijn op het verbeteren en herstellen van de huid om meerdere huidlagen. Door de innovatieve formules is het effectief op bijna elk huidprobleem.

Huidverzorging op het hoogste niveau!

Renlive bestaat uit 5 hoofdlijnen, elke lijn heeft zijn eigen kracht! Lees hieronder de kern waarde per lijn.

Rigenera lijn –anti-ageing
De Rigenera anti-ageing product lijn met haar exclusieve formules, helpt de huid versterken, hernieuwen en voeden. Het meest belangrijke, de Rigenera lijn maakt het mogelijk de effecten van houdveroudering te minimaliseren en voorkomen.
Top Product: Skin Deep Filler: Direct opvullend resultaat! Proteine van sojabonen: regenereert en onderhoudt de huid. Hyaluronzuur: hydrateerd en verzacht de fijne lijntjes.

DrySensitive lijn – droge, gevoelige huid
De producten in deze lijn zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige & droge huid. Ontwikkeld door de meest recente ingrediënten, geselecteerd door hun effectiviteit en kalmerende werking. De formules van deze producten zorgen ervoor dat de gevoelige huid schoon, gevoed en comfortabel aanvoelt. Vrij van parabenen, parfum en kleurmiddelen.
Top Product: Balming Mask: alle huidtypes maar in het bijzonder voor gevoelige en rode huid. Zeewier: houdt het vocht vast en Aloevera: kalmerend.

Combination Oily – Vettere onzuivere huid
De gecombineerde en vette huid kan heel frustrerend zijn. Het gezicht kan er droog uitzien, terwijl de rest glimmend en vet oogt. De huid wordt vettig als de talgklieren excessief veel talg produceren, waardoor het talg zich opbouwt. Met de vette en gecombineerde huid is balans essentieel.
De formules van Renlive voor deze lijn zijn bedoeld om de verschijning van de huid te verbeteren, door talg excessen te absorberen om een glimmende huid te verminderen. Daarnaast helpt het verstopte grove poriën te verminderen, de zichtbare poriën er beter uit te laten zien en het voorkomen van puistjes veroorzaakt door verstopte poriën.
Top Product: Pure Hyaluronic Water: alle huidtypes, ook speciaal voor na het scheren en voor de fixatie van make-up. Hyaluronzuur: hydrateerd en verzacht de fijne lijntjes. Calcium: remineralisering.

 

Flexi
De Flexi lijn is gemaakt met de wetenschap om de producten sterke functionele eigenschappen te geven, top kwaliteit te waarborgen en werking voor iedere huid te realiseren. De formules zijn ontwikkeld door het mixen van unieke actieve ingrediënten. De producten uit deze lijn zijn uitermate geschikt om specifieke behandelingen te ondersteunen, te complementeren en als een perfect middel om resultaten te versterken van de producten die al in gebruik zijn. Elk product is ontwikkeld om een specifiek huid probleem aan te pakken.
Top Product: Fluid H. Alle huidtypes ook de jonge huid. Hyaluronzuur: hydrateerd en verminderd fijne lijntjes en rimpels en houdt de huid in optimale conditie.

Body Line
Renlive Body Lijn is gemaakt met als doel om goed voor het huid van het lichaam te zorgen, gedurende het hele jaar. Om een harmonieuze balans te vinden tussen silhouet en de elasticiteit. De lijn is zo ontwikkeld om een oplossing te bieden voor de verschillende problemen: overtollig vet, cellulite, droge huid, dunne huid. Deze problemen zijn met de Body Line succesvol te behandelen. Bovenal, de delicate geur van de producten zijn gemaakt om een perfecte mix te maken tussen aromatische essentiële oliën van planten extracten. Het stimuleert de balans tussen lichaam en geest.
Top Product: Lipo Slender: Anti-Cellulite. Koffie extract: reduceert vet. Plantenextracten: werkt drainerend en anti oedeem.