Verlies gewicht & word fit met PS food and lifestyle!

Eiwit rijk en koolhydraatarme top voeding, perfect om af te slanken.


Geef je nu op voor een gratis intake!

  Sceptisch kwam Rianne binnen om ons afslank programma te volgen. Na drie maanden is er ruim 25kg af. Ontzettend knap. We hebben Rianne gevraagd wat ze tegen mensen zou willen zeggen die twijfelen:

  Neem de gok ga ervoor! Ik kwam sceptisch binnen en ben nu ontzettend blij dat ik ervoor ben gegaan. Rianne

  De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

  De ervaren diëtisten van PS food and lifestyle kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PS food and lifestyle programma ontwikkeld. PS food and lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van onze PS food and lifestylevoedingscoaches.

  Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

  Persoonlijke begeleiding

  We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

  Uitgebreid intakegesprek
  Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PS food and lifestyle voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PS food and lifestyle voedingscoach je een advies.
  Wekelijks consult
  Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PS food and lifestyle maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.
  Blijvende coaching
  En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat tot een jaar na het bereiken van je doel.

  KLAAR OM DE SPRONG TE WAGEN?
  BOEK NU JE PERSOONLIJKE INTAKE.

  Maak een afspraak om met PS food and lifestyle te gaan beginnen. Tijdens het intakegesprek nemen we jouw persoonlijke doelen en situatie door. Deze is kosteloos en vrijblijvend.

  Je kunt nu gebruik maken van de actie om PS food and lifestyle uit te proberen: drie dagen PS food and lifestyle voor slechts €29.95

  Adres: Amersfoort, Everard Meysterweg 56a
  Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26

  Ervaringen

  PS food and lifestyle producten

  Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. PS food and lifestyle heeft daarom de hoogste eisen voor producten gesteld. Een groot deel van het PS food and lifestyle assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. De producten worden vaak gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Ook is er een groot deel van de producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én is er de prebiotische vezel inuline toegevoegd.

  Het PS food and lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de eerste fase wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

  Sommige producten vind ik erg lekker, zoals bijvoorbeeld de muesli. Daar kan ik me nog steeds op verheugen! Ook de kokossoep is lekker en ik ben heel blij met de “speciale” rijst, de pasta en het brood. Marjolein

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Wat is de prijs de PS food and lifestyle?

  PS food and lifestyle Intake gesprek

  Ga aan de slag met ons uitgebreide voedingsprogramma.

  GRATIS
  Drie dagen PS food and lifestyle voor slechts €29,95
  Startpakket – 7  dagen voeding, kookboek, shaker, vitamine en mineralen inbegrepen. €159
  De vervolgkosten zijn verschillend afhankelijk van de persoonlijke situatie.

  Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

  Schrijf ons of vraag een terugbel verzoek aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Bekijk onze andere afslank behandelingen