Gezichtsbehandelingen » Huidlift Zonder Operatie

HUIDLIFT ZONDER OPERATIE

Het is een prachtige techniek, huidlift zonder operatie, snijden of injecteren. Oogleden, rimpels of bovenlip, er kunnen veel zones behandeld worden met een prachtig resultaat.

  • Perfect om de huid te liften rond de ogen, jukbeenderen, kaaklijn en nek of voor het liften van de huid op grotere gebieden.
  • Gratis intake beschikbaar
    Boek nu
  • Vanaf €175
We gebruiken twee methoden om de huid te liften:

HOE WERKT HET?

Intensieve ultrageluid energiepulsen worden in de diepere lagen van de huid afgegeven. De CFU (Central Focus Ultrasound) Easy Zoom werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Daar waar de CFU een energiepuls afgeeft zullen de collageenvezels samentrekken, verstevigen en compacter worden. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid.

In deze video laten we zien hoe een Renova Diepte Huidlift behandeling eruit ziet.

RESULTATEN

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

ERVARINGEN

Ervaring van Ina met de behandeling.

Ervaring van Siska met de behandeling.

HOE WERKT HET?

Het huidlift apparaat produceert aan het uiteinde van de applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.

In deze video laten we zien hoe een huidlift behandeling eruit ziet.

RESULTATEN

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

ERVARINGEN

Ervaring van Siska met de behandeling.

Ervaring van Everdina met de behandeling.

BOEK NU JE GRATIS PERSOONLIJKE INTAKE

Tijdens de 30 minuten gratis intake adviseren onze specialisten de beste behandeling. Boek een afspraak online in één van onze vestigingen in: Amersfoort, Hoogland of Barneveld.

Adres: Amersfoort, Everard Meysterweg 56A

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42
Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat doet de huidlift precies?

Huidlift Zonder Operatie

Bij de eerste techniek komt er een plasmaflits vrij die de huid die te veel is laat verdampen. Er onstaat dan een klein brandplekje. Hiermee kunnen we heel specialistisch op probleemzones behandelen zoals: de bovenlip, oogleden, kraaienpootjes en meer.

Renova Diepte Huid Lift

De tweede techniek werkt aan de hand van CFU energiepulsen. Door deze energiepulsen trekken collageen vezels diep in de huid samen en verstevigd het de huid aanzienlijk. Zonder enige beschadiging. Deze behandeling is gericht op het liften van de gehele huid in het gelaat.
Wat is de prijs van een huidlift?

Persoonlijke intake – Boek nuGratis
RENOVA DIEPTE HUIDLIFT
Radiofrequent voorbehandeling€105
Renova diepte huidlift behandeling€450
PLASMA LIFT
Ooglift – boven€399
Ooglift – onder€399
Ooglift – boven & onder€695
Frons rimpels€175
Kraaienpootjes€325
Lip – boven€395
Lip – onder€395
Lip – boven & onder€695
Neus-lippenplooi€299
Voorhoofd€399
Hals lift kleine zone€350
Hals lift medium zone€500
Hals lift large zone€750
Mini facelift (huid voor oren)€299
Mini facelift (kaak – kin lijn)€399
Mini facelift (huid voor de oren en kaak-kin lijn)€599
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dit hangt helemaal van het oveschot aan huid af. Het kan zijn als er veel huid is dat een tweede behandeling nodig en soms zelfs een derde behandeling. Dit word altijd in een intake met je doorgenomen.
Doet het pijn?

Bij de Huidlift Zonder Operatie wordt de huid verdoofd met onze speciale verdovingscreme. Je voelt nog een lichte werking, maar dit is prima te doen.

De Renova Diepte Huid Lift is nagenoeg pijnloos.

Op welke plaatsen in het gezicht kan het worden gedaan?
Overal waar huid teveel is. De boven of onderoogleden, de wangen, het voorhoofd, de hals, de buik, echt overal.
Hoe lang duur het herstel proces van de Huidlift?

Er zijn twee type huidlifts die anders reageren.

Ten eerste de Renova diepte huid lift:

Na de Renova diepte huidlift kunt u direct weer alles ondernemen. Aan de buitenkant van de huid vindt geen schade plaats. In een enkel geval kan er wat roodheid optreden, soms in combinatie met wat rode stipjes of bultjes. Deze verdwijnen meestal na enkele uren. In een heel enkel geval kunnen die enkele dagen aanhouden. Deze stipjes kunt u dan gewoon camoufleren met een foundation.

De behandeling zelf neemt ongeveer 45-60 min in beslag. Van tevoren zullen wij fotos nemen om de resultaten goed met u te kunnen bespreken. Dit zal zowel vooraf als wel achteraf een kwartiertje in beslag nemen.

Ten tweede de plasma huidlift zonder operatie:

De behandeling begint met het aanbrengen van een verdovende crème. Als de crème is ingewerkt maken we met de fibroblast applicator kleine puntjes in een specifiek patroon waardoor de huid onmiddellijk strakker wordt. Deze behandeling duurt, afhankelijk van het te behandelen gebied, tussen de 15 en 45 min. De fibroblast laat kleine bruine puntjes achter. De korst die daarop komt valt er na 5-7 dagen af. Nadat de korstjes zijn verdwenen is uw huid rood tot licht roze. Dit duurt enkele weken tot enkele maanden. Meestal mag u rekenen op 2 tot 4 weken maar dit kan ook langer zijn en is afhankelijk van uw huidconditie en herstellend vermogen. In het geval dat de ogen worden behandeld zullen ogen opgezet zijn nadat u een ooglift heeft gehad. Dit begint meestal de ochtend nadat u de behandeling heeft ondergaan. Dit is normaal en kan 2 tot 4 dagen duren. U kunt dit het beste koelen om de zwelling te verminderen.

U mag weer sporten, zwemmen, naar de sauna als ALLE korstjes zijn verdwenen en de wond geheel dicht is. De nabehandeling met de producten moet u zorgvuldig opvolgen om een goede genezing te stimuleren. Als u rookt duurt het langer voordat uw huid geneest en mooi roze wordt. Let op, nadat de korstjes zijn verdwenen kunt uw huid er rood tot licht roze uitzien. Het duurt meestal twee tot vier weken totdat de huid weer zijn normale kleur terug heeft. Het kan in enkele gevallen langer duren afhankelijk van uw huidherstel.

Over het algemeen geeft de fibroblast weinig tot geen complicaties. U krijgt korstjes, als de korstjes zijn verdwenen wordt uw huid roze. Uitslag zien we zelden en verdwijnt samen met de korstjes binnen een week. Nooit krabben op de behandelde gebieden. Gedurende 3 maanden niet onder de zonnebank of voortdurend zonder zonbescherming de zon in gaan. Doet u dit wel dan kunt u pigmentvlekken krijgen. Heel af en toe kan er overgevoeligheid of een reactie op de locale verdovende crème optreden dit kan zorgen voor: langzame wondgenezing, huidinfectie, littekens, lichte zwelling, roodheid, tintelingen het uitbreken van een koorstlip en heel af en toe depigmentatie.

Voor een optimaal resultaat kan het zijn dat u meerdere behandelingen nodig heeft. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van het te behandelen gebied en de leeftijd van de klant. Normaal heeft u 1 tot 2 behandelingen nodig maar het kan ook zijn dat 3 of zelfs 4 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Een herhaling van de behandeling kan pas minimaal 8 weken na de 1 ste behandeling plaats vinden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Er zijn twee type huidlifts die anders reageren.

Ten eerste de Renova diepte huid lift:

De effecten van deze behandeling zijn tot 1,5 jaar na de behandeling terug te vinden in de huid. Echter, normale huidveroudering gaat altijd door. Onderhoudt word dan ook aangereden 1 maal per 6-8 weken met Radiofrequentie. Zo behoudt u de resultaten zo lang mogelijk, zo mooi mogelijk.

Ten tweede de plasma huidlift zonder operatie:

Na deze behandeling is huid deels echt weggebrand en een deel zal nog verstrakken. Wat weg is, is weg. Echter, normale huidveroudering gaat altijd door. Op langer temijn kan herhaling nodig zijn.

Staat het antwoord op jou vraag er niet tussen?

Schrijf ons of vraag een terugbel verzoek aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bekijk onze andere huidverbeter behandelingen