[wpseo_breadcrumb]

HUIDLIFT ZONDER OPERATIE

Het is een geweldige techniek. Een huidlift zonder operatie of injecteren. Oogleden, rimpels of verslapping. Er kunnen veel zones behandeld worden met een prachtig resultaat.

  • Perfect om de huid te liften rond de ogen, jukbeenderen, kaaklijn en nek of voor het liften van de huid op grotere gebieden.
  • Gratis intake beschikbaar
    Boek nu
  • Vanaf €199
We gebruiken twee methoden om de huid te liften:

HOE WERKT HET?

Het Plasma Lift apparaat produceert aan het uiteinde van de applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de overtollige huid zichtbaar verminderd.

In deze video laten we zien hoe een huidlift behandeling eruit ziet.

RESULTATEN

previous arrowprevious arrow
hzo_1
hzo_2
hzo_3-1
next arrownext arrow

ERVARINGEN

Ervaring van Siska met de behandeling.

Ervaring van Everdina met de behandeling.

HOE WERKT HET?

Doormiddel van CFU (Central Focus Ultrasound) Easy Zoom wordt er in de diepere lagen van de huid energie pulsen afgegeven. De Intensieve ultrageluid energie werkt op de drie lagen van de huid, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Daar waar de CFU een energiepuls afgeeft zullen de collageenvezels samentrekken, verstevigen en compacter worden. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid.

In deze video laten we zien hoe een Renova Diepte Huidlift behandeling eruit ziet.

RESULTATEN

previous arrowprevious arrow
rdl_gallery_1
rdl_gallery_2
rdl_gallery_3
next arrownext arrow

ERVARINGEN

Ervaring van Ina met de behandeling.

Ervaring van Siska met de behandeling.

ACTIES

BOEK NU JE GRATIS PERSOONLIJKE INTAKE

Tijdens dit 30 minuten gesprek adviseren onze specialisten de beste behandeling. Boek een afspraak online in één van onze vestigingen in: Amersfoort, Hoogland of Barneveld.

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42

Adres: Amersfoort, Everard Meysterweg 56A

Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26

Adres: Almere Editiestraat 31

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat doet de huidlift precies?

Plasma Lift

Bij de eerste techniek komt er een plasmaflits vrij die overtollige huid laat verdampen. Er ontstaat dan een klein brandplekje. Hiermee kunnen we heel specialistisch op probleemzones behandelen zoals: de bovenlip, oogleden, kraaienpootjes en meer.

Renova Diepte Huid Lift

De tweede techniek werkt aan de hand van CFU energie pulsen. Door deze energie pulsen trekken collageenvezels diep in de huid samen en verstevigd het de huid aanzienlijk. Zonder enige beschadiging. Deze behandeling is gericht op het liften van de gehele huid in het gelaat, decolleté en lichaam.
Wat is de prijs van een huidlift?

Persoonlijke intake Gratis
RENOVA DIEPTE HUIDLIFT
Radiofrequent voorbehandeling €105
Renova diepte huidlift behandeling €450
PLASMA LIFT
Ooglift – boven €599
Ooglift – onder €599
Bultjes v.a. €50
Frons rimpels €199
Kraaienpootjes €299
Lip – boven €299
Lip – plooi €199
Kin €299
Neus-lippenplooi €399
Voorhoofd vanaf €399
Hals lift kleine zone €399
Hals lift medium zone €599
Hals lift large zone €999
Wenkbrauwlift €499
Wangen van af €399
Hamsterwang €399
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dit hangt helemaal van de huid af. Meerdere behandelingen kunnen nodig zijn en dit word altijd tijdens het intakegesprek met je doorgenomen. De Renova Diepte Huid Lift wordt vaak gedaan in combinatie met Radiofrequentie behandelingen.
Doet het pijn?

Plasma Lift

Bij de Plasma Lift wordt de huid verdoofd met onze speciale verdovingscrème. Daardoor voelt de behandeling licht branderig aan, wat als goed te doen wordt ervaren.

Renova Diepte Huid Lift

De Renova Diepte Huid Lift is nagenoeg pijnloos. De meeste mensen ervaren lichte speldenprikjes.

Op welke plaatsen in het gezicht kan het worden gedaan?

Plasma lift

Deze kan worden uitgevoerd op alle plekken waar een huidoverschot is. Dat kunnen boven/onderoogleden zijn maar ook op de buik.

Renova Diepte Huid Lift

De Renova wordt uitgevoerd op het hele gezicht en de hals, decolleté & lichaam.

Hoe lang duur het herstel proces van de Huidlift?

Dat verschilt per behandeling en per persoon. Iedere huid reageert anders.

Renova Diepte Huid Lift

Na deze behandeling kan je direct weer alles ondernemen. Aan de buitenkant van de huid vindt geen schade plaats. In een enkel geval kan er wat roodheid optreden, soms in combinatie met wat rode stipjes of bultjes. Deze verdwijnen meestal na enkele uren. In een heel enkel geval kunnen die enkele dagen aanhouden. Deze stipjes kan je dan gewoon camoufleren met een foundation.

Plasma Lift

Voor de Plasma Lift werkt het herstel proces iets anders. De Plasma Lift laat kleine bruine brandwondjes achter. Het duurt 3/4 dagen voordat daar een korst op komt. In die dagen kan er wat zwelling bij komen kijken. Dat kan heel mild tot heel heftig zijn. Na 5/7 dagen valt de korst er vanzelf af. Wanneer de korstjes zijn verdwenen is uw huid licht roze tot rood van kleur. Het kan enkele weken tot enkele maanden duren voordat de huid is bijgekleurd met uw huidskleur. Omdat de huid nog kwetsbaar is, is het belangrijk om gedurende 3 maanden niet zonder zonbescherming in de zon te zijn, of onder de zonnebank te gaan.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Renova Diepte Huid Lift

De effecten van de Renova Diepte Huid Lift zijn tot 1,5 jaar na de behandeling terug te vinden in de huid. Echter, normale huidveroudering gaat altijd door. Onderhoudt wordt dan ook aanbevolen. Met de Radiofrequentie behandeling om de 6-8 weken behoudt u de resultaten zo lang en zo mooi mogelijk.

Plasma Lift

De Plasma lift resultaten blijven 2 tot 5 jaar zichtbaar. De overtollige huid is deels echt weggebrand en een deel zal nog verstrakken. Wat weg is, is weg. Maar ook bij deze behandeling gaat huidveroudering altijd door. Daarom kan onderhoud ervoor zorgen dat het resultaat zo lang en zo mooi mogelijk blijft.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Schrijf ons of vraag een terugbel verzoek aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bekijk onze andere huidverbeterende behandelingen