[wpseo_breadcrumb]

CAVITATIE BEHANDELING

Cavitatie zorgt ervoor dat vet cellen op een veilige manier stukgaan en door het lichaam afgevoerd worden. Resultaat? Centimeters verlies.

  • Behandel gebieden: Love handles, dijen, bovenbenen, rug, armen, kin
  • De behandeling werkt uitstekend tegen cellulite. Daarnaast bevordert het de bloedcirculatie en de aan -en afvoer van voedingstoffen.
  • Vanaf €105
    Boek nu

HOE WERKT HET?

De Cavitatie  behandeling is uitermate geschikt voor het aanpakken van probleemzones zoals; de lovehandles, dijen, bovenbenen, buik, rug of armen. Geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetophoping in beweging komt. Daardoor kunnen de vetcellen worden afgebroken.

Bij een cavitatie behandeling wordt er eerst contactgel aangebracht op de huid. Vervolgens wordt het handstuk van het cavitatie apparaat op de plekken gezet waar het vet verminderd moet worden. De behandeling doet geen pijn. Er kan hooguit een wat prikkelend of warm gevoel ontstaan. De behandeling duurt ca. 60 min. Voor het beste resultaat adviseren we om de behandeling in kuur verband te volgen. De cavitatie kan ook voor het gezicht toegepast worden, denk aan de onderkin.

Het kan zijn dat er eerst een radiofrequentie voorbehandeling nodig is om de huid goed voor te bereiden.

RESULTATEN

previous arrowprevious arrow
cavitatie0
cavitatie1
cavitatie2
next arrownext arrow

BOEK NU JE CAVITATIE BEHANDELING ONLINE!

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de prijs van de cavitatie behandeling?
Cavitatie behandeling - Boek nu

Cavitatie zorgt ervoor dat vet cellen op een veilige manier stukgaan en door het lichaam afgevoerd worden. Resultaat? Centimeters verlies.
€105
Cavitatie + radiofrequent - Boek nu

Lage ultrasound cavitie is een niet invasie manier om vetcellen te behandelen. Door middel van radiofrequent verstevigen we de huid.
€125

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Schrijf ons of vraag een terugbel verzoek aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bekijk onze andere afslank behandelingen