[wpseo_breadcrumb]

Microblading

Reshape de wenkbrauwen in de perfecte vorm!

  • Microblading:
  • Actie Van € 365 voor € 255.
  • Inclusief huidanalyse.
  • Geldig tot 31-december-2023
  • Boek nu

WAT IS MICROBLADING?

Microblading is een semi-permanente methode om altijd perfecte wenkbrauwen te hebben. Met deze prachtige techniek zorgen we ervoor dat er pigment door middel van zeer dunne blades in de huid worden gebracht. Dat zorgt ervoor dat het eruit ziet als wenkbrauwhaartjes  Het is hierdoor perfect om de wenkbrauwen een natuurlijke volle uitstraling te geven. Het resultaat is semi-permanent. Dit betekent dat het tot 1-2 jaar blijft zitten.

Waarom zou je voor microblading kiezen?

Wanneer je het het zat bent om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen en als je wil dat je wenkbrauwen er voor de komende 1-2 jaar goed uitzien.
Wanneer je een vollere uitziende wenkbrauw wil of als je wenkbrauwen niet gelijk zijn en er haar ontbreekt.
Wanneer je altijd mooi en natuurlijk gevormde wenkbrauwen wil en dat het model van je wenkbrauwen door een professional getekend wordt.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ALS IK EEN BEHANDELING WIL?

Ten eerste kies je gemakkelijk en snel het tijdstip dat voor jou werkt in de onderstaande online agenda. De behandeling neemt ongeveer 1.5 – 2 uur in beslag en je zal geholpen worden door onze microblading experts Léonie. Tijdens deze behandeling bepalen we de juiste vorm die gewenst is en bij je gezicht past om het mooiste resultaat te krijgen. Vervolgens kom je na 6 weken terug voor de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling zorgen we ervoor dat we eventuele gedeeltes die minder goed gepakt hebben bij kunnen werken. Zo zorgen we voor het beste resultaat.

BOEK NU JE MICROBLADING BEHANDELING ONLINE IN

Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Schrijf ons of vraag een terugbel verzoek aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bekijk onze andere huidverbeterende behandelingen