[wpseo_breadcrumb]

DIEPTE REINIGING

Ziet je huid er dof en futloos uit? Wil je deze eens flink laten reinigen zodat de algehele huidconditie verbeterd? Dan is de diepte reiniging de beste keuze voor jou.

  • De behandeling is voor de volgende huid problemen: huidveroudering, hyperpigmentatie, littekens van acne, acne.
  • Diepte Reiniging behandeling – 60-75 min – €95
    Boek nu

We hebben verschillende methodes om de huid flink te reinigen. De behandelingen hebben allemaal gemeen dat ze peelend en reinigend werken, waardoor je huid er vitaler en frisser uit zal zien.

Alpha Peel staat voor alpha hydroxy zuren. Het is gemaakt van bittere amandelen (oftewel mandelische zuren). Deze natuurlijke zuren zorgen voor huidregeneratie op hoog niveau en op een veilige manier. Deze peeling werkt op celvernieuwing van de opperhuid en stimuleert de collageen vezels in de lederhuid. Dit komt doordat de peeling ervoor zorgt dat de “samenklontering” van de dode huidcellen wordt doorbroken. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van de huid.

Het microdermabrasie systeem, dat eenvoudig en zeer effectief werkt om de huid te peelen door middel van een zeer intensieve scrub. Het handstuk van de microdermabrasie zorgt voor een vacuüm zuiging. Tegelijkertijd worden er zeer kleine aluminium kristallen over de huid gehaald waardoor de dode huidcellen worden verwijderd en het peeling effect wordt bereikt.

Ultrageluid werkt op basis van geluidsgolven. Deze golven zijn bijna niet te horen of te voelen. Ze veroorzaken een trilling in de huid, waardoor de huidcellen als het ware wat meer ruimte krijgen. Zo kunnen de werkstoffen van de producten dieper in de huid doordringen. Deze trilling via het handstuk verwijderd geleidelijk en zacht de dode huid cellen van het oppervlak en reinigt follikels zonder te irriteren. De snelle contractie van het vibrerend handstuk vernietigd ook huid bacteriën doordat de bacteriële cellen imploderen.

RESULTATEN

previous arrowprevious arrow
3. Resultaat na peeling
4. mandelische peeling
diepte_gallery
next arrownext arrow

BOEK NU EEN DIEPTE REINIGING BEHANDELING ONLINE!

Adres: Amersfoort, Everard Meysterweg 56A

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42
Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de prijs van de Diepte Reiniging behandeling?
Diepte Reiniging behandeling - 60-75 min - Boek nu €95

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Schrijf ons of vraag een terugbel verzoek aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bekijk onze andere huidverbeterende behandelingen