[wpseo_breadcrumb]

ANTI-AGING BEHANDELING

Wil jij ook graag je huid verbeteren en weer gezond laten stralen? Ga dan voor één van onze top anti-aging behandelingen.

  • Perfecte keuze om de huid te verjongen. Geschikt voor: doffe huid, vermoeide huid, vervuilde huid.
  • Proefbehandeling – Intake + 30 min behandelen €45
    Boek nu
  • Losse behandeling vanaf €95

Een anti-aging behandeling is de keuze voor mensen die actief de huidveroudering willen tegengaan. Door middel van hoogwaardige apparatuur kunnen we fijne lijntjes verminderen, de collageen aanmaak stimuleren (perfect om het ouder worden te vertragen) en de algehele conditie van de huid verbeteren.

We hebben verschillende methodes die we in kunnen zetten.

Om de oudere en verslapte huid te verstrakken is de RF de behandeling. De Radiofrequentie werkt aan de hand van de volgende twee principes:

  1. De huid wordt verwarmd d.m.v. radiogolven. De verwarming van de huid zorgt ervoor dat het collageen samentrekt en strak trekt. De warmte zorgt er ook voor dat de productie en groei van nieuwe collageen vezels wordt gestimuleerd.
  2. Als de RF-energie in aanraking komt met vetcellen dan zorgt dit ervoor dat de cellen afgebroken worden. Dit is ook het geval voor plaatselijke vetophopingen en vochtophopingen. De afvalstoffen worden afgevoerd aan de hand van het natuurlijke lymfe en vasculaire systeem.

Microneedling met RF zorgt voor directe verwarming van de huid door de diepte van de micronaaldjes die tussen 0.5-2.5 mm gaan. De RF energie wordt door de microneedling direct naar de diepere huidlaag getransporteerd, hierdoor wordt er een evenredige warmte gegeven en hierdoor wordt de samentrekking en aanmaak van de collageen vezels gestimuleerd.

Tegelijkertijd zorgt de microneedling ervoor dat er honderden micro kanaaltjes worden gemaakt. Deze microscopische gaatjes stimuleren op die manier ook de collageenproductie in de huid.

Ultrageluid werkt op basis van geluidsgolven. Deze golven zijn bijna niet te horen of te voelen. Ze veroorzaken een trilling in de huid, waardoor de huidcellen als het ware wat meer ruimte krijgen. Zo kunnen de werkstoffen van de producten dieper in de huid doordringen. Deze trilling via het handstuk verwijderd geleidelijk en zacht de dode huid cellen van het oppervlak en reinigt follikels zonder te irriteren. De snelle contractie van het vibrerend handstuk vernietigd ook huid bacteriën doordat de bacteriële cellen imploderen.

Het microdermabrasie systeem, dat eenvoudig en zeer effectief werkt om de huid te peelen door middel van een zeer intensieve scrub. Het handstuk van de microdermabrasie zorgt voor een vacuüm zuiging. Tegelijkertijd worden er zeer kleine aluminium kristallen over de huid gehaald waardoor de dode huidcellen worden verwijderd en het een peelend effect heeft.

Waarom behandelen op Collageen?

Naarmate de huid ouder wordt vertraagt de stofwisseling van fibroblast-cellen (dit zijn de cellen in de huid die collageen produceren). Het gevolg hiervan is dat het collageengehalte van de huid continu daalt. Omdat collageen de belangrijkste “vulling” van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde cel-regeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming. Maar de opbouw van collageen kan geactiveerd worden, dit is mogelijk met een anti-aging behandeling.

Door de techniek van RF komen we diep in de huid. Hier kunnen we het verschil maken.

RESULTATEN

previous arrowprevious arrow
Radiofrequent voor & na
RF & Needling
next arrownext arrow
Ik merk na 4 behandelingen al duidelijk verschil: de huid voelt strakker en gladder. Hier ben ik erg blij mee! Erica

BOEK NU JE PROEFBEHANDELING

De studio biedt vanaf heden proefbehandelingen radiofrequent aan. Deze proefbehandeling bestaat uit: intake & huidanalyse en proefbehandeling radiofrequent (30min). Tijdens deze behandeling nemen we jouw wensen door betreft conditie van de huid en mogelijkheden die we kunnen bieden om er verbetering in aan te brengen.

Let op: Normaal is een behandeling 60 minuten actief behandelen; hierdoor is er een gereduceerd tarief. Onderga een proefbehandeling radiofrequent – de top anti-aging methode – en ervaar de krachtige werking om de huid vitaler te krijgen

Adres: Amersfoort, Everard Meysterweg 56A

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42
Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de prijs van de anti-aging behandeling?

Proefbehandeling – Intake + 30min behandelen – Boek nu

Onderga een proefbehandeling radiofrequent – de top anti-aging methode – en ervaaar de krachtige werking om je huid vitaler te krijgen. Deze behandeling is 1 keer per persoon te boeken.

€45
Losse radiofrequentbehandeling – Boek nu

Reiniging, Ultrasound Peeling, Radiofrequent en afsluitend masker. – 60 minuten actief behandelen.

€95
Halve radiofrequent kuur – 4 behandelingen – Boek nu

Nu tijdelijk uitgelicht een halve radiofrequent kuur van 4 behandelingen. Normaal €420,00 nu voor €367,50.

€367.5
Hele radiofrequent kuur – 8 behandelingen – Boek nu

Gehele kuur van 8 behandelingen voor het beste resultaat.

€735
Hele radiofrequent kuur met microneedling – 8 behandelingen – Boek nu

Gehele kuur van 8 behandelingen inclusief microneedling voor het beste resultaat.

€875
Microdermabrasie €95
Ultragreluid €95

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Schrijf ons of vraag een terugbel verzoek aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bekijk onze andere huidverbeterende behandelingen