Gezichtsbehandelingen » Bindweefselmassage

BINDWEEFSELMASSAGE

De bindweefselmassage is een intensieve anti-aging massage om de huid te verbeteren

  • Kies de bindweefselmassage als behandeling als je het prettig vind om met de hand behandeld te worden.
  • Kuur Prijs 6+1 GRATIS
    Boek nu
  • Vanaf €35

Hoe werkt de Bindweefselmassage?

De bindweefselmassage is een massage van het dieper liggende weefsel. Door de intensieve massage word de doorbloeding gestimuleerd en wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Een betere doorbloeding zorgt ervoor dat de opname van zuurstof en voedingstoffen verbeterd. Een frissere teint en strakkere huid is daardoor een direct resultaat. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden onvoldoende in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Ook worden de fibroblast cellen, die collageen produceren, gestimuleerd. Daardoor vertraagt het ouder worden van de huid.

Waarom zou je de bindweefselmassage kiezen?

Kies de bindweefselmassage als je het prettig vind om met de hand behandeld te worden. Bij veel andere intensieve behandelingen gebruiken we apparatuur om het resultaat te bereiken. Niet bij de bindweefselmassage. Het is een behandeling die de huid op een natuurlijke wijze stimuleert om zichzelf te verbeteren. Het is belangrijk om de juiste scholing en kennis te hebben om het optimale uit de massage te halen. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres.


BOEK NU JE BINDWEEFSELMASSAGE ONLINE

Adres: Amersfoort, Everard Meysterweg 56A

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42
Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26

VEELGESTELDE VRAGEN

Prijzen en behandel frequentie

In de studio bieden we twee types aan van de bindweefselmassage. De eerste behandeling is gericht op het behandelen van het gelaat. De tweede uitgebreidere behandeling neemt ook intensief de hals en decollete mee in de behandeling. De uitgebreidere behandeling wordt het meeste gekozen van de behandelingen aangezien veel mensen ook de huidconditie op de hals en decollete willen verbeteren.

Wij adviseren altijd om de bindweefselmassage in kuur verband aan te gaan met minimaal 7 behandelingen. Daarnaast is het belangrijk om tijdens de kuur 1 a 2 keer per week de behandeling te ondergaan voor het optimale resultaat. Afhankelijk van de wens en huidconditie geven onze huidspecialistes hier advies over.

Bindweefselmassage gelaat - 20 min - Boek nu€35
Bindweefselmassage gelaat + decollete - 30 min - Boek nu€45

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Schrijf ons of vraag een terugbel verzoek aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bekijk onze andere huidverbeterende behandelingen