Zo’n 20 jaar geleden ben ik gestopt met roken.

Het lijkt wel of ik mijn verslaving verplaatst heb.

Uiteindelijk woog ik na de vakantie vorig jaar 120 kilo. Een hoogtepunt wat eigenlijk een dieptepunt was.

De afgelopen jaren heb ik alle denkbare diëten geprobeerd in een poging af te vallen. Over het algemeen vruchteloos of het lukte me wel(kortstondig) maar uiteindelijk was het 2 stappen vooruit en 3 achteruit. Ik kwam altijd weer meer aan dan ik was afgevallen. (Het bekende jojo-effect). Met zoveel overgewicht had ik allerlei gezondheidsklachten.  Ik wilde dit niet meer.

In september ben ik gaan rondkijken wat voor mij een goede en blijvende manier zou kunnen zijn om gewicht te verliezen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Powerslim en heb ik een intake aangevraagd bij beautysalon Hanneke.

De grote aantrekkingskracht van het programma was voor mij de wekelijkse coachingsgesprekken.  In aanvang stond ik wel sceptisch tegenover de maaltijdvervangende producten. Ik had in het verleden dit soort producten gebruikt en vond het zeer eentonig. Dat bleek bij Powerslim geenszins het geval. Wat een keus aan producten!!!!!

Half september ben ik begonnen met als eerste doel eind van het jaar onder de 100 kilo te zitten.

De kilo’s vlogen eraf, ik had geen honger en er bleek voldoende variatie. In die eerste maanden had ik eigenlijk geen coaching nodig. Het programma verkocht zichzelf door het goede resultaat. Ik had me voorgenomen om er vol voor te gaan en ik heb me dan ook goed aan het programma gehouden.

En………………..tada, voor de kerst heb ik mijn eerste doel bereikt: Ik zat onder de 100 kilo.

Ontzettend goed bezig Ada, je kunt heel trots zijn op jezelf!


 

Wil jij graag een maatje minder? Heb je alles al geprobeerd om af te vallen maar kom je steeds weer aan? Of geloof je niet in afslankproducten? Heb jij die stok achter de deur nodig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We willen je graag kennis laten maken met het succesvolle afslankprogramma van PowerSlim. Je zult wel denken, weer zo’n crashdieet met alleen maar repen en shakes. Laat ons jou ervan overtuigen dat Powerslim anders is. Probeer het nu 3 dagen uit voor slechts €14,95 en ervaar hoe het werkt.

Het drie dagen pakket bevat alles om voor jouw een vliegende start te maken. In het pakket zit een selectie van powerslim producten zo kun je zelf proeven welke je lekker vind. Er is ruim keus met meer dan 150 producten en is dus slechts een klein gedeelte van het geheel. Onderstaand is uiteengezet wat er in het pakket zit.

1x Muesli chocolade karamel ⚐
1x Reep Crunchy kokos
1x Sesam lijnzaadbrood
1x Croissant
1x Drank warme chocolade
1x Noodles
1x Dessert banaan
1x Stracciatellapudding

1x Smoothie aardbei ready to go
1x Wafels vanille
1x Chips barbecue
1x Flensje appel karamel
1x Reep amandel nougat
1x Mediterraan broodje
1x Barbecue snack
1x Dessert karamel toffee

Ik wil het 3 dagen pakket wel gaan proberen. Na alles wat ik toen al gedaan had, had ik eigenlijk zoiets van ik zal het wel zien, want al het andere heeft toch ook niet de juiste vruchten afgeworpen. Na gewogen te zijn, en ik deze 3 dagen gedaan te hebben, bleek ik iets meer als 2 kg afgevallen te zijn.” Silvia

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van onze PowerSlim voedingscoaches.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Hallo ik ben Marije: voedingscoach bij Beauty Studio Hanneke. Ik help je graag verder om jouw streef gewicht te breiken & te behouden!

Lees meer over Marije.

Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Ik ben Kim : voedingscoach bij Beauty Studio Hanneke. Ik heb zelf ook Powerslim met succes gevolgd en 15kg kwijt geraakt!

Hier stelt Kim zich verder voor.

PowerSlim producten

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Powerslim heeft daarom de hoogste eisen voor producten gesteld. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. De producten worden vaak gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Ook is er  een groot deel van de producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én is er de prebiotische vezel inuline toegevoegd.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

Dit is het Power Slim startpakket geschikt voor 8 tot 9 dagen.


Lees hier ervaringen van een deel van onze Powerslimmers!


Wetenschappelijke Onderbouwing

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa. (1,2)
Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook makkelijker vol te houden. (2) Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is, om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. (3)

1) S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.
2) S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.
3) P.M. Clifton, D. Condo, J.B. Keogh (2014) ‘Long term weight maintenance after advice to consume low carbohydrate, higher protein diets’.

Voorbeeld van een Powerslim product: mediterraans broodje.


Intake Powerslim

Maak een afspraak om met Powerslim te gaan beginnen. Zoals eerder genoemd nemen we jou persoonlijke doelen en situatie door in dit intkake. Deze intake is kosteloos en gaan nemen we de tijd om alles goed uit te leggen.

Je kunt nu gebruik maken van de actie om Powerslim uit te proberen: drie dagen Powerslim van €45,- nu voor slechts €14.95!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wilt u de intake ondergaan?
  BarneveldAmersfoort

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.

  Wanneer kunnen we je het beste bereiken, welke datum en tijdstip?

  Ben je al bij ons aan het powerslimmen? Dan kun je via onderstaande link je producten bij ons bestellen.