Microdermabrasie Actie!

Microdermabrasie mini-kuur!

Intensieve reiniging van de huid!

  • Drie behandelingen van €285 voor €199!
  • Geldig tot 30-november-2021.
  • Alleen geldig in kuur vorm.
  • Vol = Vol.
    Boek nu

Reinigen & Voeden

Microdermabrasie werkt in de bovenste huidlaag, de opperhuid. Het verwijdert dode huidcellen en hierdoor is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen in de huid. Deze werkstoffen hebben zodoende meer effect op de huid. Daarnaast krijgt de huid een betere doorbloeding door microdermabrasie en stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen.

Skin Deep Filler Ampul

Uitzonderlijk product met directe werking. Deze formule zorgt voor een directe verstrakking en versoepeling van de huid. Door de hoge concentratie hyaluronzuur wordt de huid vernieuwd en versterkt. Soja-proteïnen laten een onzichtbaar laagje op de huid achter. Dit geeft meteen een volle en stralende huid. Het eerste effect is al direct te merken, te zien in de kleur en in volume van de huid. Zo krijg je meer volume in de huid en ben je klaar voor het najaar!

Hoe maak ik gebruik van de actie?

Onderaan de pagina kunt u een losse microdermabrasie behandeling inplannen. Als u in de salon aangeeft dat u gebruik wilt maken van de actie dan plannen we vervolgens de laatste twee behandelingen in zodat u van het actie tarief gebruik kan maken. Deze microdermabrasie mini-kuur is het belangrijk dat u om de week de behandeling ondergaat. Voorwaarde om gebruik te maken van de kuur is dat alle behandelingen in één keer betaald dienen te worden.

WELKE ELEMENTEN ZITTEN ER IN DE MICRODERMABRASIE BEHANDELING?

Huidanalyse
Reinigen van de Huid
Actief microdermabrasie
Opmaat gekozen masker & ampul

BOEK NU DE MICRODERMABRASIE BEHANDELING ONLINE!

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42

Adres: Amersfoort, Everard Meysterweg 56A

Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26

Staat het antwoord op jou vraag er niet tussen?

Schrijf ons of vraag een terugbel verzoek aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bekijk onze andere huidverbeter behandelingen