Prachtige resultaten, honderden kilo’s minder en heel veel tevreden mensen hebben gezorgd dat we zijn uitgekozen tot powerslim center van de maand. Wauw!

Wat wil jij bereiken? Waar wil jij naar toe? Jezelf weer energiek voelen? Stralend op het strand lopen zonder zorgen over je lichaam? Samen gaan we ervoor om jouw persoonlijke doel te realiseren.

Starten met afvallen is een grote stap om te nemen. Dit was ook zo voor mij. Ik was sceptisch na veel afslankprogramma’s te hebben geprobeerd. Maar wilde me wel weer fijn in mijn lijf voelen. Als ik eerlijk ben had ik de hoop opgegeven. Op een gegeven moment kwam PowerSlim op mijn pad. Snel merkte ik dat het anders was: geen hongergevoel, lekkere producten en ook nog eens ruim keus aan producten. Zodoende ben ik 10kg kwijtgeraakt door het programma te volgen. Blij ben ik er nog iedere dag mee.

Wauw, wat een resultaten!
Na mijn positieve ervaring was ik volledig overtuigd van de werking. Vanaf dat moment zijn we gestart om dit prachtige concept met meer mensen te delen. Fantastisch. Zo beschreef Silvia toen ze startte “Na alles wat ik toen al gedaan had, had ik eigenlijk zoiets van ik zal het wel zien, want al het andere heeft toch ook niet de juiste vruchten afgeworpen”. In de eerste negen weken is Silvia 11kg afgevallen. Een jaar later zit ze nog steeds op haar streefgewicht. Dat is prachtig om te zien.

Wat voor coach wil je dat ik ben?
In 1997 heb ik de studio opgericht. Begonnen op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met drie vestigingen en een heel gemotiveerd team. De coaching is een steun in de rug om je streefgewicht te bereiken maar nog belangrijker te behouden. Uit onze ervaring blijkt dat het een grote uitdaging is om een ander eetpatroon te krijgen. Dit valt niet te onderschatten. Aan het begin van een PowerSlim traject stellen wij altijd de vraag: “wat voor coach wil je dat ik ben”? Iedereen is namelijk anders en wordt op andere manieren gemotiveerd.

Afslanken ondersteunen en huid verbeteren
In de studio werken we met de beste afslankapparatuur [o.a. Beautylab] om het traject te ondersteunen. Zo zijn Gert en Ina in vier weken 20 en 21 cm kwijtgeraakt door PowerSlim in combinatie met afslankapparatuur. Dit geeft prachtige resultaten en versnelt het traject. Daarnaast hebben we behandelingen om de huid in topconditie te krijgen. Wij zien namelijk vaak dat de huid verslapt als er sprake is van gewichtsverlies. Daar kunnen we verbetering in brengen! Start je met PowerSlim bij ons? Dan krijg je een prachtige behandeling t.w.v. €105. Dan kun je het zelf ervaren.

Wij zijn vereerd dat we uitgekozen zijn tot PowerSlim Center van de maand en hebben ontzettend veel zin om in de toekomst nog meer mensen te helpen!

Wil jij je weer fijn in je vel voelen? Laten we er samen voor gaan. Vraag een gratis intake gesprek aan.

http://www.powerslim.nl/nieuws/center-maand-februari-2017-beauty-studio-hanneke/

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wilt u de intake ondergaan?
  BarneveldAmersfoort

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.

  Wanneer kunnen we je het beste bereiken, welke datum en tijdstip?