Als ik terugkijk naar mijn jeugd heb ik altijd wel een beetje overgewicht gehad, maar echt dik was ik niet. Ik was een grote lange meid met een grove bouw dus TE dik was ik niet. Eigenlijk zijn die extra kilo’s er in de loop der jaren steeds meer ingeslopen, als gevolg van te vaak en te veel lekker eten en snoepen.

Ik heb al eerder diëten gevolgd maar ben eigenlijk nooit veel afgevallen en daarna kwam ik ook steeds weer aan. Ik sta regelmatig op het podium en in het dagelijks leven sta ik voor de klas en ik was er gewoon klaar mee om altijd maar de dikste te zijn. Als ik aan het zingen was had ik altijd het idee dat mensen meer naar mijn uiterlijk aan het kijken waren dan dat ze naar mijn muziek aan het luisteren waren. Dit was natuurlijk niet zo, maar dit was wel heel erg het gevoel dat ik had.

Via Facebook kwam ik met PowerSlim in aanraking. Daar zag ik iemand die erg enthousiast was over het programma, en dan met name de coaching. Dat wilde ik ook! Ik had iemand nodig die echt een stok achter de deur was en niet een coach die zei dat het er de volgende keer wel weer af zou zijn, want dan wist ik dat het toch niet zo was. Een motivator, dat was wat ik nodig had en die heb ik in mijn coach gevonden.

Mijn coach heeft in haar praktijk een High Tea gehouden voor al haar cliënten en daar heb ik Anne leren kennen, mijn afvalmaatje. Omdat wij rond dezelfde tijd zijn begonnen konden wij elkaar heel goed motiveren omdat wij rond dezelfde tijd in dezelfde fases zaten. Ik kan wel zeggen dat ik door Powerslim een vriendin rijker ben! Dat zie je ook wel aan de leuke foto’s die wij hebben mogen maken.

Nu ik mijn afvaltraject heb afgerond kijk ik er heel erg positief op terug! Mijn motto is de hele tijd geweest: ‘Het is zo moeilijk als jij het jezelf maakt’. En dit is ook echt zo, als je maar tegen jezelf blijft zeggen dat het zwaar is en dat je niets mag, dan ga je dit vanzelf geloven.
Een positieve instelling brengt je bij het afvallen veel en veel verder.

Ik heb mijn streefgewicht en daar ben ik nog iedere dag super trots op! Ik sta met zelfvertrouwen op het podium! De mensen mogen nu kijken naar mij en daar iets van vinden, want ik ben er trots op! Ik zou voor geen goud terug willen naar het lichaam van de oude Eva. Nu heb ik bergen energie en kan ik de wereld aan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Eva is ruim 45kg kwijtgeraakt met ons afslank programma.

Wil jij net zoals Eva prettig in je vel zitten en kilo’s verliezen? Vul dan onderstaand formulier in en maak een afspraak voor een gratis intake.

 


  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wil je de intake ondergaan?
  BarneveldHooglandAmersfoort-Zuid

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.