Er wordt al snel geroepen wanneer je wil afvallen terwijl je ‘niet dik bent’, “afvallen, jij waarom? Je bent toch niet dik.” Nee dat klopt, ik heb geen overgewicht volgens de BMI- waarden. Maar in mijn spiegel ben ik wel dik. Het gaat niet alleen om het getal op de weegschaal maar ook om de energie, het zelfvertrouwen en mijn kledingkast die ik langzaam zag groeien in maten. Daarnaast is voor velen 5 kilo afvallen bijna niets, maar voor anderen zoals ik juist heel veel. Het is een getal wat ik er op eigen houtje niet af kreeg. Juist om de bovenstaande reden durfde ik niet snel om hulp te vragen en was ik bang dat het getal al snel zou kunnen veranderen naar 10,15, 20 kilo. En juist dat beeld uitleggen aan anderen zonder bekritiseerd te worden beangstigde mij een beetje.

Met deze gedachtegang nam ik toch contact op. De eerste afspraak volgde snel en al gauw kon ik mijn beetje angst laten varen. Ik werd niet alleen warm onthaald maar ik ben daar ook met een heel goed gevoel de deur uit gegaan.

Ik moet bekennen dat ik niet alle PowerSlim producten even lekker vind. Maar PowerSlim heeft zo’n groot assortiment, wat overigens met regelmaat wordt uitgebreid, dat er genoeg keus is voor iedereen.
Stiekem was er voor mij nog genoeg om uit te kiezen. Dus geen excuus voor mij om niet van start te gaan.

Vol moed ben ik begonnen met mijn eetschema. Ik heb letterlijk mijn leven omgegooid en niet alleen op eetgebied. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen moment spijt van gehad! Het is voor mij dan ook geen dieet maar een levenswijze die je aanpast.

Ik ben nu ongeveer 6 maanden verder en ik kan met trots zeggen dat ik mijn doel zelfs heb overtroffen! Wie had dat gedacht, ik niet! En ik voel me beter dan ooit! Vol energie en een kledingkast die mij weer tegemoet lacht. Ook mijn zelfvertrouwen is weer vol aanwezig.

Zonder hulp van PowerSlim en de goede begeleiding had ik hier nooit van durven dromen!

Thanks! ?

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij net zoals An prettig in je vel zitten en kilo’s verliezen? Vul dan onderstaand formulier in en maak een afspraak voor een gratis intake of lees verder over de 30 dagen challange!

 


  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wil je de intake ondergaan?
  BarneveldHooglandAmersfoort-Zuid

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.