Powerslim Ervaring Carijn

In juli ben ik bevallen van een mooie zoon. Voor mijn zwangerschap woog ik gemiddeld 68-70 kilo en was ik fanatiek in de sportschool/zwembad. Tijdens mijn zwangerschap ben ik blijven sporten maar toch erg veel kilo’s aangekomen. Eind juli woog ik 95 kilo.

Men zegt dat je van borstvoeding geven snel afvalt, maar helaas gebeurde dat bij mij niet. Ik heb een paar maanden borstvoeding gegeven en ondanks het sporten, gezond eten en opletten lukte het mij niet om die laatste kilo’s kwijt te raken.

Toen las ik over PowerSlim. Na het persoonlijk intakegesprek ben ik van start gegaan. Aan het begin van mijn traject woog ik 76 kilo. Door het starterspakket wist ik meteen welke producten ik wel en niet lekker vond. De knop ging om. Suikers werden verbannen en het afvallen ging goed. In de eerste maand meerkte ik al resultaat.

Eindelijk is het gelukt om mijn doel te bereiken. Dankzij het PowerSlim afslankprogramma en de persoonlijke begeleiding.

Ik heb dit gewicht nu bijna 3 volle maanden. Momenteel ben ik aan het afbouwen met de PowerSlim producten. Ik weet zeker dat ik dit gewicht kan behouden.

Ik ben super blij!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wil je de intake ondergaan?
  BarneveldHooglandAmersfoort-Zuid

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.