Wat was jouw gewicht voor PowerSlim?

112 kilo.

Had je altijd al overgewicht?

Op de lagere school zeker niet. Terugkijkend had ik op de middelbare school misschien wel een paar kilootjes te veel, maar van echt te dik of overgewicht was toen geen sprake.

Zo nee, hoe kan het dat je bent aangekomen?

Eigenlijk is dat er in de loop der jaren steeds meer ingeslopen als gevolg van te vaak en te veel lekker eten, snoepen en te weinig bewegen. Met het ouder worden en na twee keizersneden wordt alles helaas ook nog wat slapper.

Wanneer kwam de omslag, het moment dat je er iets aan besloot te doen?

Uiteraard heb ik in mijn leven al meerder diëten gevolgd, maar eigenlijk ben ik nooit veel afgevallen en daarna kwam ik ook steeds weer aan. Door een vriendin kwam ik met PowerSlim in aanraking. Zij had iemand ontmoet die met PowerSlim heel veel was afgevallen en erg enthousiast was over het programma en dan met name de coaching. Door mijn vriendin raakte ik ook gemotiveerd en begon ik te geloven dat het met PowerSlim wel moest gaan lukken. Ik ben ongeveer een week na haar begonnen bij dezelfde coach en ook dat maakte het traject extra motiverend: we konden het samen doen. We hadden ongeveer hetzelfde startgewicht, dus dan houd je elkaar al helemaal extra scherp.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

Dankzij het en het enthousiasme van mijn coach en mijn vriendin en natuurlijk het volgen van het PowerSlim programma.

Hoe is het PowerSlimmen je bevallen?

Sommige producten vind ik erg lekker, zoals bijvoorbeeld de muesli. Daar kan ik me nog steeds op verheugen! Ook de kokossoep is lekker en ik ben heel blij met de “speciale” rijst, de pasta en het brood. Er waren ook producten die ik niet lekker vond, maar gelukkig is er genoeg variatie. Mijn coach weet me heel goed te motiveren en heeft altijd wel een goede tip voor moeilijke momenten. Ook is ze super enthousiast en deelt ze mijn blijdschap als er weer kilo’s af zijn.

Vond je het zwaar?

Ik vond het zeker niet altijd makkelijk. Ik had, en heb nog steeds, moeilijke momenten. Ik kan toch nog wel een hang hebben naar met name chocolade, wijn, kaasjes en een goede cappuccino, al zijn de praliné repen van PowerSlim natuurlijk een goed alternatief voor chocolade. Maar als je je goed aan het programma houdt zie je letterlijk de kilo’s eraf vliegen en dat motiveert natuurlijk enorm om goed vol te houden.

Hoe voel je je nu?

Door het bereiken van mijn streefgewicht zit ik goed in mijn vel en voel ik me een stuk zekerder. Leuk zijn ook alle complimenten die je krijgt, dat sterkt je nog meer. En het kopen van nieuwe kleren natuurlijk!

Denk je dat je altijd op gewicht zal blijven?

Mijn gewicht zal waarschijnlijk altijd een strijd blijven, maar met mijn coach achter de hand zal het me zeker lukken!

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij net zoals Marjolein pretitg in je vel zitten en kilo’s verliezen? Vul dan onderstaand formulier in en maak een afspraak voor een gratis intake of lees verder over het PowerSlim concept.

 


  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wil je de intake ondergaan?
  BarneveldHooglandAmersfoort-Zuid

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.