Je bent terug van vakantie. Hebt daar een heerlijke ontspannen tijd gehad en genoten van het leven. Het enige nadeel is dat het kan zijn dat je een stuk zwaarder terug van vakantie bent gekomen dan dat je er heen bent gegaan. Ga de strijd met de overtollige kilo’s direct aan voordat je overgewicht verder oploopt. Samen gaan we voor een gezond voedingspatroon. Jij wilt toch ook je vakantie kilo’s kwijt? Je energieker voelen en prettiger in je kleding passen?


Let op: je kunt je inschrijven in het contact formulier dat onder aan de pagina te vinden is. Bellen mag natuurlijk ook tel: 033-4555599.

Annemieke viel 15.5 kg af.

Klik hier om haar verhaal te lezen.

In drie stappen van je (vakantie) kilo’s af!


1. (Kosteloze) Intake!

De eerste stap om je (vakantie) kilo’s te verliezen doen we door een afspraak te maken voor een intake. We vinden het belangrijk om je te leren kennen alvorens we aan de slag gaan. Wat wil jij bereiken? Die spijkerbroek weer aan kunnen die een aantal maten kleiner is? Je veters makkelijker strikken? Dat mooie jurkje nu echt een keer gaan passen? Weer een gezond gewicht behalen? We horen graag wat jouw persoonlijke wens is. Daarnaast vinden we het belangrijk om het concept goed aan je uit te kunnen leggen; persoonlijke en in alle rust.  De intake is kosteloos in te plannen (laat je gegevens achter in contact formulier onder op de web pagina of bel voor een intake).

Verlies je vakantie kilo's gezond en snel met het afslank concept van beauty studio hanneke.

Hanneke verzorgt powerslim intakes en consults bij de studio. Je bent bij haar in ervaren handen om je doel te behalen! 


2. Powerslim gezonde top voeding!

We gaan aan de slag met het Powerslim concept. Dit is normale voeding maar dan met minder koolhydraten en meer eiwitten. Zo verlies je vetmassa maar behoudt je spiermassa. Dat is wat je wilt toch? Om je een idee te geven wat je allemaal kunt kiezen met Powerslim voeding hebben we een selectie aan voorbeelden bijgevoegd.

De ruime selectie van voeding zorgt ervoor dat je zelf kan kiezen wat je lekker vind om te eten. Zo is er keuze uit ruim 160 producten met onder andere: chocolade repen, brood, croissants, bolletjes, crackers, pasta, pudding, jam, hazelnoot pasta, lasagne, ontbijtkoek, nootjes, een koekje bij de koffie en ga zo maar verder. Prachtig veel keus zodat jij kan eten wat je lekker wilt terwijl je afslankt.


Startpakket

Uit al deze voeding is het natuurlijk lastig kiezen. Daarom starten we altijd met het startpakket. In dit pakket zit een grote variatie aan Powerslim producten. Zo kun jij uitvinden wat je lekker vindt. Daarnaast is het belangrijk dat je lichaam alle goede stoffen binnen krijgt. Dit vullen we aan door vitaminen en mineralen. Deze zitten voor een maand in het startpakket bijgeleverd. We willen namelijk dat je gezond afslankt. In het pakket zit daarnaast nog een handig kookboek met lekkere recepten om je inspiratie te geven.

Het startpakket geeft je dus een gezonde vliegende start. Ben je benieuwd hoe het startpakket er uit ziet? Kijk dan het onderstaande afbeelding. Hiermee ben je tussen 7-9 dagen onderweg. Success verzekerd.

Startpakket dat we gebruiken om mee te beginnen. Hiermee maak je een vliegende start om je vakantie kilo's kwijt te raken.

3. Coaching

Elke week kom je op consult. Tijdens het consult bekijken we altijd wat er goed is gegaan in de week en wat er beter kan. Hierin geven we tips en zorgen we dat we voor jouw doel gaan. Afslanken bij de studio doe je niet alleen. Wij helpen je om moeilijke momenten te ondervangen. Daarnaast is het fijn om tips te krijgen hoe je het beste vol kan houden. De 1 op 1 coaching zit in het programma inbegrepen en zijn geen verdere kosten aan verbonden.

We begeleiden je tot een jaar na het behalen van je streefgewicht om ervoor te zorgen dat je het ook behoud!


Schrijf je nu in maximaal 20 deelnemers!

In deze drie stappen ga jij de strijd met de overtollige kilo’s aan. Ten eerste nemen we je wensen op tijdens de kosteloze intake. Ten tweede begin je met het Powerslim startpakket. Dit geeft alles om jou een vliegende start te geven. Ten derde staat Hanneke (en de rest van het team) voor je klaar om je te coachen op momenten dat je het lastig hebt of als je inspiratie nodig hebt.

Dat klinkt goed toch? Laten we van start gaan; laat je gegevens achter in onderstaande contact formulier.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wil je de intake ondergaan?
  BarneveldHooglandAmersfoort-Zuid

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.

  Lees hier ervaringen van een deel van onze Powerslimmers!