Hoe vaak heb jij jezelf beloofd dat je er dit keer écht voor gaat?  Hoe ingewikkeld en onmogelijk het soms ook lijkt, jij kunt het! Wij willen jou hier graag bij ondersteunen en motiveren. Wat kun je verwachten in termen van resultaat? Start dan met de 14 dagen mini challenge. In deze korte periode zul je al flink kilo’s kwijtraken.

Tussen 1 en 14 juli zorgen we ervoor dat je elke dag een unieke tip krijgt. Wil je eerder starten? Dan kan dat natuurlijk. De eerste 10 aanmelders krijgen een gratis cavitatie afslank behandeling t.w.v. € 105. Zo verbeter je je afslank proces nog meer! *Resultaten kunnen per persoon verschillen.

” Zo blij dat ik de stap gezet heb om de challenge aan te gaan. Ben nu de 5e dag aan het Powerslimmen en ik voel en zie al resultaat. Mijn broek zit losser en ik voel al weer een beetje taille. En heerlijk dat ik niet na hoef te denken wat ik moet eten. Alles staat voorgeschreven. Power Slim is een soort reset van mijn eetgewoonte. Dit was helemaal in de war. Ik ga nog wel een tijdje door. ” – Christa


Start datum = 1 juli!


De 4 stappen van de 14 dagen zomer afslank challenge!


1. (Kosteloze) Intake + proeverij avond 27-Juni 19:00.

De eerste stap om je overtollige kilo’s te verliezen is om je aan te melden voor de intake + proeverij avond. Onder aan de website kun je het contact formulier invullen om je plaats te verzekeren. Zo vertellen we hoe het in zijn werk gaat en kun je direct ook proeven. Let op er is beperkt plek, we vragen dan ook om je alleen op te geven als je geïntereseerd bent. Wat wil jij bereiken? Die te kleine spijkerbroek weer aan? Prettig over het strand lopen? Je veters makkelijker strikken? Dat mooie jurkje nu echt een keer gaan passen? Weer een gezond gewicht behalen? We horen het graag van je.

Sceptisch kwam Rianne binnen om ons afslank programma te volgen. Na drie maanden is er ruim 25kg af. Ontzettend knap. We hebben Rianne gevraagd wat ze tegen mensen zou willen zeggen die twijfelen: ” Neem de gok ga ervoor! Ik kwam sceptisch binnen en ben nu ontzettend blij dat ik ervoor ben gegaan”.

Verlies je vakantie kilo's gezond en snel met het afslank concept van beauty studio hanneke.

Hanneke is één van de powerslim coaches in de studio. Je bent bij haar in ervaren handen om je doel te behalen! 


2. Powerslim gezonde top voeding!

We gaan aan de slag met het Powerslim concept. Dit is normale voeding maar dan met minder koolhydraten en meer eiwitten. Zo verlies je vetmassa maar behoudt je spiermassa. Dat is wat je wilt toch? Om je een idee te geven wat je allemaal kunt kiezen met Powerslim voeding hebben we een selectie aan voorbeelden bijgevoegd. De ruime variatie van voeding zorgt ervoor dat je zelf kan kiezen wat je lekker vind om te eten. Zo is er keuze uit ruim 160 producten met onder andere: chocolade repen, brood, croissants, bolletjes, crackers, pasta, pudding, jam, hazelnoot pasta, lasagne, ontbijtkoek, nootjes, een koekje bij de koffie en ga zo maar verder. Prachtig veel keus zodat jij kan eten wat je lekker wilt terwijl je afslankt.

Marjolein: “Sommige producten vind ik erg lekker, zoals bijvoorbeeld de muesli. Daar kan ik me nog steeds op verheugen! Ook de kokossoep is lekker en ik ben heel blij met de “speciale” rijst, de pasta en het brood. ” 


Startpakket

Uit al deze voeding is het natuurlijk lastig kiezen. Daarom starten we altijd met het startpakket. In dit pakket zit een grote variatie aan Powerslim producten. Zo kun jij uitvinden wat je lekker vindt. Daarnaast is het belangrijk dat je lichaam alle goede stoffen binnen krijgt. Dit vullen we aan door vitaminen en mineralen. Deze zitten voor een maand in het startpakket bijgeleverd. We willen namelijk dat je gezond afslankt. In het pakket zit daarnaast nog een handig kookboek met lekkere recepten om je inspiratie te geven. Het startpakket geeft je dus een gezonde vliegende start. Ben je benieuwd hoe het startpakket er uit ziet? Kijk dan het onderstaande afbeelding. Hiermee ben je tussen 7-9 dagen onderweg. Success verzekerd.

Aukje: “De laatste poging. Maar nu echt! De laatste poging om van de laatste zwangerschapskilo’s af te komen. Lukt het niet, dan hou ik er voor eeuwig over op en aanvaard ik m’n figuur. Met die instelling startte ik met het starterspakket van Powerslim. De eerste weken waren moeilijk omdat ik moest wennen en echt moest “afkicken” van de hoeveelheden die ik normaal at.  Maar de kilo’s vlogen er af dus ik boekte al direct resultaat. “

Startpakket dat we gebruiken om mee te beginnen. Hiermee maak je een vliegende start om je vakantie kilo's kwijt te raken.

3. Coaching

Elke week kom je op consult. Tijdens het consult bekijken we altijd wat er goed is gegaan in de week en wat er beter kan. Hierin geven we tips en zorgen we dat we voor jouw doel gaan. Afslanken doe je niet alleen. Wij helpen je om moeilijke momenten te ondervangen. Daarnaast is het fijn om tips te krijgen hoe je het beste vol kan houden. De 1 op 1 coaching zit in het programma inbegrepen en er zijn geen verdere kosten aan verbonden. We begeleiden je tot een jaar na het behalen van je streefgewicht om ervoor te zorgen dat je het ook behoud!

Albert is MEGA blij met zijn nieuwe lijf! Hij heeft zelfs een nieuwe fietshelm moeten kopen van maar liefst 2 maten kleiner!


4. Gratis Cavitatie Afslank Behandeling t.w.v € 105!

Lage ultrasound cavitie is een niet invasie manier om vetcellen te behandelen. Cavitatie zorgt ervoor dat vet cellen op een veilige manier stukgaan en door het lichaam afgevoerd worden. Resultaat? Centimers verlies! Voordelen van cavitatie:

 • Strakkere huid en vermindered cellulite.
 • Strakkere omvang van behandeld gebied.
 • Contouren worden beter zichtbaar.

Geef je voor 4 juni op en krijg een gratis goodiebag t.w.v. € 19,95 inclusief super handige lunch pot!


De 14 dagen zijn voorbij, wat nu?

Je hebt de 14 dagen challenge afgerond. Gefeliciteerd! Samen zullen wij evalueren of jij je streefgewicht hebt bereikt. Indien er nog kilo’s af moeten, gaan wij door totdat je doel ECHT behaald is!


Laten we van start gaan; laat je gegevens achter in het onderstaande contact formulier.

Aanmeld Formulier

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Ja ik schrijf mij in voor de intake + proeverij op 27 juni om 19:00.

  Ik wil graag een intake in een andere vestiging of ander moment.
  BarneveldHooglandAmersfoort-Zuid

  Wanneer kunnen we je het beste bereiken, welke datum en tijdstip om de inschrijving compleet te maken.


  Lees hier ervaringen van een deel van onze Powerslimmers!