Dit jaar was mijn goede voornemen eindelijk anders dan in eerdere jaren. In plaats van afvallen is het doel van dit jaar op gewicht blijven! Wat geeft dat een rust. De afgelopen jaren was ik langzaam maar zeker aangekomen en van de spriet die ik ooit was, was weinig meer over. Ik hou van sporten, maar ik hou ook van snoepen. Dat was vroeger niet erg maar later zorgde dit, langzaam maar zeker, ervoor dat ik zwaarder werd.

In juni van afgelopen jaar was ik er echt klaar mee. Die kilo’s gaan er af! Meer sporten is met alle drukte thuis en op het werk geen optie, dus werd het een dieet. Maar wel onder begeleiding want af en toe is een stok achter de deur zeker geen overbodige luxe.

Ik ben ongeveer 18 kilo afgevallen. De eerste week was ik 3,5 kilo kwijt. Dat werkte erg motiverend. Daarna zakte mijn gewicht elke week 1 a 0,5 kilo. Powerslim was goed vol te houden. Ik heb lekker kunnen eten en, met wat kleine aanpassingen, mee kunnen eten met de rest van het gezin. De meeste moeite had ik met de laatste kilo’s. Ik zit nu in de laatste fase. Ik zit weer lekker in mijn vel en voel me er erg goed bij.

Kirsten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(De heerlijke reep melk chocolade chunk is een voorbeeld van de powerslim voeding. Voedzaam, gezond en lekker.)

Wil jij net zoals Kirsten prettig in je vel zitten en kilo’s verliezen? Vul dan onderstaand formulier in en maak een afspraak voor een gratis intake of lees verder over de 30 dagen challange!

 


  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wil je de intake ondergaan?
  BarneveldHooglandAmersfoort-Zuid

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.