In de studio bieden we een tweetal pedicure behandelingen aan. De keuze is er tussen de totale voetbehandeling en de cosmetische voetbehandeling (ontspanning):

Totale voetbehandeling – € 60 / 55 min.

Bij de totale voetbehandeling nemen we de tijd om uw voeten perfect te verzorgen. Onze ervaren pedicures zorgen ervoor dat de nagels geknipt worden, frezen van de nagels & nagel riemen. Vervolgens zal het eelt dat te veel is worden verwijderd eventuele likdoorns worden weggehaald en ter afsluiting zorgen we natuurlijk dat de voeten goed verzorgd worden.

Deze totale voet behandeling is perfect voor de algehele verzorging van de voeten.

Cosmetische voetbehandeling (ontspanning) € 30 / 25 min.

Als je liever een behandeling uitkiest die gericht is op ontspanning en weldaad is de cosmetische voetbehandeling de juiste keuze. Tijdens deze behandeling worden de voeten goed gescrubt, worden de voeten gemaseerd en verzorgd met een passende voeten creme. Vooral gericht om eens heerlijk de voeten omhoog te doen en te ontspannen.

 

TIP: boek beide behandelingen samen voor een optimale verzorging & ontspanning!

Els van den broek:
Het gebeurt heel erg fijn, er wordt extra aandacht aan besteed. En een goede verzorging voor de voeten is belangrijk en ook nodig!
Monique Verhagen
Uitgebreide behandeling bij eeltverwijdering, mooie zachte voeten als resultaat, waardoor je weer even vooruit kan. Nagels ook weer mooi geknipt en gelakt, geeft ook goed advies bij onderhoud van de voet. 

*Het is mogelijk om de pedicure behandelingen te ondergaan in Barneveld of Amersfoort-Zuid. Heb je nog nooit bij ons een pedicure behandeling gehad? Boek dan de kennismakingsbehandeling in voor slechts € 45!