Heb je spanning in je lijf? Rust en tijd nodig om te relaxen? Dan is een massage iets voor jou. Een hoop voordelen zitten aan een massage verbonden, namelijk:

  • Zorgt voor betere doorstroming van bloed- en lymfe
  • Zorgt voor goede afvoer van afvalstoffen en draagt zo bij aan het ontgiften van het lichaam
  • Stimuleert de orgaan functies
  • Verbetert het spijsverteringsproces
  • Kan blokkades door de warmte makkelijker oplossen (hot stone)
  • Zorgt voor een diepe ontspanning
  • Het activeert het herstellingsvermogen van het eigen lichaam

*Resultaten en ervaringen verschillen per persoon.


Traditionele lichaamsmassage

Je kunt een deelmassage van 20 minuten boeken, zoals bv alleen de rug, maar natuurlijk kun je ook het gehele lichaam laten masseren. De duur van een gehele lichaamsmassage is 1 uur. Tijdens de massage word er tijdens een heerlijk muziekje op de energiebanen van het lichaam gewerkt.

Hotstone massage

De stenen liggen in warm water wat +/- 40 a 50 graden celsius is en waar etherische olie aan toegevoegd is. Door de warmte van de stenen dringt de behandeling dieper in het spierweefsel door. Ook hier kun je een deelmassage of een gehele lichaamsmassage boeken. Ook heerlijk met combinatie van oorkaars behandeling.

Misschien een korte uitleg van de oorkaarsbehandeling.

De massages zijn prima in te passen bij een gezichtsbehandeling of pedicurebehandeling.

Deel massage 25 min. - €29.95.

Je kunt een deelmassage van 25 minuten boeken. Dit kan voor verschillende lichaamsdelen zoals de rug, gezicht en deceolete en benen. Tijdens de massage word er tijdens een heerlijk muziekje op de energiebanen van het lichaam gewerkt.

Hot Stone Massage 25 min - €32,50.

De stenen liggen in warm water wat +/- 40 a 50 graden celsius is en waar etherische olie aan toegevoegd is. Door de warmte van de stenen dringt de behandeling dieper in het spierweefsel door. Ook hier kun je een deelmassage of een gehele lichaamsmassage boeken.

Totaal massage 55 min - €55,00.

Voor de totale ontspanning is de beste keuze de totale massage te boeken. Tijdens deze massage wordt het gehele lichaam gemasseerd. Er wordt tijdens deze massage op de energiebanen van het lichaam gewerkt. U komt helemaal tot rust bij deze behandeling.