Wil jij ook graag je huid verbeteren, vitaler en in betere conditie krijgen? Ga dan voor onze top anti-aging behandeling met de Beautylab. Deze behandeling is wetenschappelijk bewezen en is resultaat gericht. Laat je voorlichten over de mogelijkheden en boek bijvoorbeeld een proefbehandeling in.


Anti-aging behandeling door Radiofrequent

Radio frequent zorgt voor radio golven. Deze golven penetreren de huidlagen om selectief het huidweefsel en extra cellulaire matrix (ECM) te verwarmen. RF werkt aan de hand van de volgende twee principes:

1. De verwarming van de RF energie op de huid zorgt ervoor dat het collageen samentrekt en straktrekt. De warmte zorgt ervoor dat de productie en groei van nieuwe collageen vezels wordt gestimuleerd. Hierdoor is RF de behandeling voor de oudere, losse en hangende huid dat verstrakking nodig heeft.
2. Als de RF energie in aanraking komt met vetcellen dan zorgt dit ervoor dat de cellen afgebroken worden. Dit is ook het geval voor platselijke vetophopingen en vochtophopingen. De afvalstoffen worden afgevoerd aan de hand van het natuurlijke lymfen en vasceulaire systeem.

* Uwe Paasch, et. al. (2009). Skin rejuvenation by radiofrequency therapy: methods, effects and risks. Journal of the German Society of Dermatology, 196 – 203.

Ik merk na 4 behandelingen al duidelijk verschil: de huid voelt strakker en gladder. Hier ben ik erg blij mee! ” – Erica

Voor & Na resultaat van Radiofrequent behandelingen.


Waarom behandelen op Collageen?

Naarmate de huid ouder wordt vertraagt de stofwisseling van fibroblast-cellen (dit zijn de cellen in de huid die collageen produceren). Het gevolg hiervan is dat het collageengehalte van de huid continu daalt. Omdat collageen de belangrijkste “vulling” van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde cel-regeneratie lijdt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming. Maar de opbouw van collageen kan geactiveerd worden, dit is mogelijk met de anti-aging behandeling door middel van radiofrequent.

Onze anti-aging behandeling gaat voor het beste door middel van radiofrequent!

Door de techniek van RF komen we diep in de huid. Hier kunnen we het verschil maken.


Zorgverzekering

Wist je dat behandelingen bij de beauty studio soms vergoed worden door je zorgverzekering? Door het behalen van erkende specialisaties is dit mogelijk.

Afhankelijk van je polis & huid is het mogelijk dat dit geheel of deels vergoed kan worden. Laat je hierover voorlichten door een van onze huidspecialistes.


Proefbehandeling

De studio biedt vanaf heden proefbehandelingen radiofrequent aan. Deze proefbehandeling bestaat uit: intake & huidanalyse en proefbehandeling radiofrequent (30min). Tijdens deze behandeling nemen we jouw wensen door betreft conditie van de huid en mogelijkheden die we kunnen bieden om er verbetering in aan te brengen.

Let op: Normaal is een behandeling 60 minuten actief behandelen; hierdoor is er een gereduceerd tarief. Onderga een proefbehandeling radiofrequent – de top anti-aging methode – en ervaar de krachtige werking om de huid vitaler te krijgen

Plan online je afspraak in!

Click op onderstaande button om direct je afspraak in te plannen. Wil je de (proef) anti-aging behandeling inboeken? De behandeling is te vinden onder de categorie huidverbeteren.

Afspraak maken proefbehandeling

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Dat kan ook laat je gegevens achter in het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wilt u de proefbehandeling ondergaan?
  BarneveldHooglandAmersfoort-Zuid

  Ja ik wil graag een afspraak maken om een proefbehandeling RF in te plannen.

  We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de behandeling in te plannen.


  Prijslijst

  Proefbehandeling - intake + 30 minuten behandelen € 45,00.

  Onderga een proefbehandeling radiofrequent – de top anti-aging methode – en ervaaar de krachtige werking om je huid vitaler te krijgen. Deze behandeling is 1 keer per persoon te boeken.

  Losse Radiofrequentbehandeling €105,00.

  Reiniging, Ultrasound Peeling, Radiofrequent en afsluitend masker. – 60 minuten actief behandelen.

  Halve Radiofrequent kuur `{`4 behandelingen`}` €367,50.

  Nu tijdelijk uitgelicht een halve RF kuur van 4 behandelingen. Normaal €420,00 nu voor €367,50.

  Hele Radiofrequent kuur `{`8 behandelingen`}` €735,00

  Gehele kuur van 8 behandelingen voor het beste resultaat.

  Hele Radiofrequent kuur `{`8 behandelingen`}` met microneedling €875,00.

  Gehele kuur van 8 behandelingen inclusief microneedling voor het beste resultaat.