Afslanken Amersoort

In Nederland is het overgewicht de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Volgens het CBS heeft vier op de tien Nederlands last van overgewicht. Dit komt neer op bijna 6.5 miljoen mensen in Nederland die lastig hebben van matig of ernstig overgewicht. Overgewicht is ongezond voor de gezondheid en je voelt je er minder prettig van on je vel zitten. Ben jij het zat om iedere dag die overtollige kilo’s mee te dragen? Kom dan naar de afslankstudio in Amersfoort of Barneveld om jouw ideale gewicht te bereiken!

Afvallen Amersfoort

Bij Beauty Studio Hanneke werken we volgens het Powerslim concept om af te vallen. Dit concept is erop gebaseerd dat je normaal blijft eten met tussen de vijf en zeven eetmomenten per dag. De truc is alleen dat je ander soort voeding krijgt waar de meeste koolhydraten zijn uitgehaald maar de gezonde eiwitten voor in de plaats zijn gezet. Daarbij krijg je iedere week van ons persoonlijke begeleiding en als je je streef gewicht hebt behaald begeleidden we je nog tot een jaar lang gratis na het bereiken van je doel. We geloven namelijk dat afvallen een proces van de lange adem is en daar helpen we jou graag mee!

Gratis Intake

Afslanken in Amersfoort en Barneveld kun je beginnen door een gratis intake bij ons in te plannen. Tijdens de intake vertellen we over de mogelijkheden in de afslankstudio Amersfoort en Barneveld. De ervaren voedingscoaches kunnen tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek alles vertellen over wat je kunt verwachten en je vragen beantwoorden.

Call Now Button