Ga je over een paar weken op vakantie of ben je inmiddels al weer teurg? Wil je die overtollige kilo’s nog zo graag kwijt? Vind je het belangrijk dat je afslankt op een snelle en gezonde manier? Heb jij ook weer zin om fit en energiek door het leven te gaan? Start dan met ons afslankprogramma!

Als wij het over afvallen hebben, hebben we het niet over graat mager je doel behalen. We streven naar een gezond gewicht met een realistisch doel voor ogen. We begeleiden mensen die tientallen kilo’s tot een paar kilo kwijt willen. Lees op deze pagina over het zomer fit traject en zie wat we voor jou kunnen betekenen.

Om de kwaliteit van het programma te garanderen kunnen er max. 15 deelnemers meedoen aan het traject. Weet je dat je al wilt starten? Bel dan met 033-4555599 en verzeker jezelf van je plek!


Zomerfit met de volgende stappen:


1. Powerslim programma

We gaan aan de slag met het door diëtisten ontwikkeld programma: powerslim. Dit is normale voeding maar met veel minder koolhydraten en meer eiwitten. Zo verlies je vetmassa maar behoud je spiermassa. Dat is wat je wilt toch? Het geeft je een gezonde vliegende start. Met het startpakket ben je tusen 7-9 dagen onderweg. Success verzekerd. Je zit in het bijgevoegde plaatje een voorbeeld van powerslim repen. Er zijn wel meer dan 120 producten; van borrelnootjes, brood tot kant en klare maaltijden. Voor ieder wat wils.

Tijdens deze eerst stap neem ik de tijd om het programma uitgebreid te vertellen in een gratis intake.


2. Elke week 1 op 1 coaching

Elke week kom je op consult. Tijdens het consult bekijken we altijd wat er goed is gegaan in de week en wat er beter kan. Hierin geven we tips en zorgen we dat we voor jouw doel gaan. Afslanken bij de studio doe je niet alleen. Wij zijn jouw  stok achter de deur. Wij helpen je om moeilijke momenten te ondervangen. Daarnaast is het fijn om tips te krijgen hoe je het beste je uitdaging vol kan houden. De 1 op 1 coaching zit in het programma inbegrepen en zijn geen verdere kosten aan verbonden. We begeleiden je tot een jaar na het behalen van je streefgewicht om ervoor te zorgen dat je het ook behoud!


3. Gratis Cavitatie Behandeling

Lage ultrasound cavitie is een niet invasie manier om vet cellen te behandelen. Cavitatie zorgt ervoor dat specifiek vet cellen onder het huid oppervlakte imploderen en in de bloedbaan terecht komen. Hier worden ze door afgevoerd. Het is een veilige behandeling om vet aan te pakken. Voordelen van cavitatie:

 • Strakere huid en vermindered cellulite.
 • Strakere omvang van behandeld gebied.
 • Contouren worden beter zichtbaar.

Gratis behandeling t.w.v €105,- bij zomerfit traject.


Meld je aan voor een vrijblijvend intake gesprek. Geen excuses, ga van start!


Lees hieronder de powerslim ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan!

Aanmeld Formulier Intake

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wilt u de intake ondergaan?
  BarneveldAmersfoort

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.

  Wanneer kunnen we je het beste bereiken, welke datum en tijdstip?