Nu voor €75 in plaats van €112,50 tot 01-03-2018!

De winter komt eraan en ook de huid zal dit merken. Erg belangrijk om je huid goed te verzorgen zodat deze haar frisse uitstraling blijft behouden. Om de effectiviteit nog meer te versterken bieden wij de behandeling aan in combinatie met een bindweefsel massage. Onze winterboost behandeling is een ideale behandeling voor de huid. Vooral met de winterdagen wordt deze  behandeling zeer gewaardeerd door de huid. De behandeling zorgt er namelijk voor dat de huid extra beschermt wordt tegen alle extra afvalstoffen die de winter met zich meebrengt. De winterboost behandeling bestaat uit:

  • Een huidanalyse
  • Intensieve reiniging
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • Microdermabrasie
  • Masker en ampul op maat
  • Bindweefselmassage
  • Uitbreiding naar decolleté (optioneel)
  • De behandeling duurt 75 minuten.

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie betekend letterlijk huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau. Dit is dan ook precies wat er gebeurd tijdens een behandeling. Microdermabrasie is een intensieve peeling waarbij met behulp van ultra microkristallen, de dode cellen die zich op de opperhuid bevinden worden verwijderd.  De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en zijn niet beschadigend voor huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau en resultaat is bereikt. Het resultaat is vaak al na de eerste behandeling te zien. Voor het mooiste resultaat wordt aangeraden om voor een Microdermabrasie kuur te gaan. Een kuur bestaat uit 4 behandelingen.


Wat doet de winterboost behandeling voor jouw huid?

Een gezonde, jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit houdt de huid fris en sterk. Maar naarmate we ouder worden, wordt dit proces vertraagd. De huid vernieuwt zich minder snel en wordt hierdoor sneller futloos en dof. Rimpels ontstaan, littekens blijven zichtbaar en huidbeschadigingen genezen moeilijker. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Daarnaast worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen.

Tip van de specialisten: – Voor het uiterste resultaat wordt aangeraden om de huid te verzorgen met onze Renlive Active C ampullen. – Ook de nek kan een extra boost gebruiken tijdens de koude dagen! Breid je behandeling uit naar je nek voor maar €17,50 extra.