[wpseo_breadcrumb]

POWERSLIM

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.


Goede voornemens? Ga aan de slag met ons afslankprogramma!

Het is het begin van het nieuwe jaar. De feestdagen zijn vaak een heerlijke tijd met uitgebreid eten en gezelligheid. Het nadeel kan zijn dat je een stuk zwaarder bent geworden dan dat je ervoor was. Ga de strijd met de overtollige kilo’s aan, samen gaan we voor een gezond voedingspatroon!

 

“Ik ben weer van mijzelf gaan houden”

Anja

 

“In december 2017 werd ik in het ziekenhuis opgenomen met een hersenvliesontsteking. Na een lang ziekbed en interne revalidatie mocht ik weer naar huis. Door de hoeveelheid medicatie, de bijwerkingen hiervan en het moeizame bewegen nam ik ontzettend toe in gewicht. Stoppen met medicatie was geen optie maar ondertussen zat ik als gevolg van het overgewicht niet meer lekker in mijn vel.

Ik werd door iemand getipt over PS. food & lifestyle. Voordat ik me zou bedenken heb ik meteen een afspraak gemaakt. Na een lang gesprek, heb ik besloten om te starten met het PS. food & lifestyle programma. Mijn coach gaf mij, het vertrouwen dat ik op een gezonde manier mijn doel zou gaan bereiken en dat we samen op weg gingen naar een gezonde levensstijl.”

 

Een regelmatig eetpatroon

“Ik ben begonnen met het starterspakket. Zo leerde ik veel producten kennen en kon ik volop variëren. Ik had meteen resultaat en dat gaf me vertrouwen. Met het kookboek en de recepten van de site maak ik heerlijke gerechten. Gezond eten ging niet eerder zo gemakkelijk als nu. Mijn nieuwe levensstijl heb ik snel kunnen toepassen en ik houd het prima vol. Ik eet heel gevarieerd en er is voldoende keuze (ook voor vegetariërs). Ook is alles heel eenvoudig toe te passen.

Ik heb nu vijf à zes eetmomenten op een dag waardoor ik voldoende eet.  Een regelmatig eetpatroon is echt een leermoment voor me geweest en daar voel ik me prettig bij. Ik ben nu niet meer gefocust op eten. Ik weet binnen welke kaders ik me kan bewegen en dat geeft rust. Ik sta zelfs niet meer op de weegschaal.”

De nieuwe en oude ‘ik’

“Tijdens fase 1 is het wekelijkse contact met je coach heel belangrijk. De relatie met je coach is naar mijn mening een hele belangrijke succesfactor. Bij vragen en onzekerheden was er altijd ruimte om dit te bespreken, hierdoor heb ik geen obstakels ervaren tijdens het programma.

Ik heb het vertrouwen gekregen dat ik weer gewoon kan eten zonder hiervan aan te komen. Door het wekelijkse contact en weegmoment werd dit bevestigd.

Ik ben weer van mezelf gaan houden! Als ik nu in de spiegel kijk, kan ik beter accepteren wat ik heb en ben ik trots op wat ik zie. Ik durf mezelf weer te laten zien!

Toen ik vorig jaar in november bij mijn coach aanklopte zat ik echt in een dip. En nu, een jaar later, voel ik me geweldig! Deze fotoshoot is echt ‘een kerst op de taart’ voor wat ik bereikt heb.”

In balans blijven

“Ik ben nu bezig met de laatste fase van het PS. food & lifestyle programma waarin ik leer in balans te blijven.  Het lukt me steeds beter om met sociale gelegenheden om te gaan en ook daarbinnen verantwoorde keuzes te maken. En pak ik wel een keer (iets te veel) lekkers, dan zorg ik er gewoon de volgende dag voor dat ik weer wat meer oplet. Dat gaat prima!

Inmiddels sport ik ook regelmatig. Wie had dit negen maanden geleden kunnen denken!

Ik had mijzelf als doel gesteld om voor mijn 60ste verjaardag 20 kg af te vallen en dat is ruimschoots gelukt! Ook op gewicht blijven gaat me nu al een aantal maanden heel goed af. Mijn gezonde eetpatroon is echt een gewoonte voor me geworden, en ik vind het helemaal niet lastig om me hier aan te houden.”


Persoonlijke begeleiding

Uitgebreid intakegesprek
Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.
Wekelijks consult
Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.
Blijvende coaching
En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat tot een jaar na het bereiken van je doel.

KLAAR OM DE SPRONG TE WAGEN?
BOEK NU JE GRATIS PERSOONLIJKE INTAKE.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wilt u de intake ondergaan?
  BarneveldAmersfoort

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.

  Wanneer kunnen we je het beste bereiken, welke datum en tijdstip?