De huid is het grootste orgaan in het lichaam en essentieel om het lichaam goed te laten functioneren. De huid heeft zodoende een goede verzorging nodig. Helaas is het zo dat de conditie van de huid niet altijd optimaal is. In de loop van de jaren gaat de huid achteruit: de huid wordt dunner, droger en er vindt rimpel-vorming plaats. Deze veroudering van de huid heeft te maken met uw DNA maar ook met negatieve externe factoren zoals slechte leefgewoontes en teveel in de zon zitten. Beauty studio Hanneke is gespecialiseerd in het aanpakken van deze huidproblemen en kan ervoor zorgen dat u weer een stralende huid krijgt!*

Huidmeting

Iedere huid is verschillend. Hierdoor is er ook een verschil in wat de huid nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Om dit goed in kaart te brengen heeft de Beauty Studio geavanceerde meetapparatuur in huis. De apparatuur meet de volgende aspecten: vocht, (sebum)vet, rimpels, pigment, elasticiteit en gevoeligheid. Hierdoor krijgen we een goed beeld en weten we welk plan we moeten uitvoeren, om de conditie van de huid te verbeteren. Immers… meten is weten. Naast deze apparatuur is het (deskundige opgeleide) oog van onze specialistes altijd belangrijk.

Methoden

De Beauty Studio heeft verschillende methodes in het assortiment om de huid te verbeteren. Dit varieërt van microdermabrasie, ultrageluid, peelings, dermaroller, facesetting, bindweefselmassages, fibroblast en beautylab-behandelingen. De verschillende behandelmethodes worden specialistisch ingezet om uw huid te verbeteren. U kunt meer informatie vinden over de betreffende behandelingen in de afzonderlijke pagina’s onder het kopje huidverbeteren.

* Resultaten en ervaringen kunnen per persoon verschillen.

Huidverbeteren bij Beauty Studio Hanneke.

Intake

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om de conditie van jouw huid te verbeteren of huidprobelemen op te lossen? Boek dan een intake huidverbeteren in. Dit kan je online of telefonisch met ons inplannen. Met de intake kijken we wat de mogelijkheden zijn.