Professionaliteit, persoonlijk contact en ontspanning staan bij alle behandelingen voorop. Ieder mens is namelijk uniek en heeft zijn eigen wensen en behoeften. De behandelingen die op deze pagina zijn aangegeven zijn meer ontspannend van aard. In de beauty studio bieden we ook huidverbeterende behandelingen aan. Meer informatie vind je hier.

Behandeling op maat


Je kunt kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen, namelijk brons, silver, gold, platinum en diamond. De behandelingen kun je zelf upgraden naar wat bij jouw past. Elke behandeling stellen we zo samen dat het precies past bij je huidtype en de uitslag zoals hij met het meetsysteem gemaakt is. Zo zal bij ieders unieke  huidtype een andere samenstelling  van massageolies, scrubs, maskers en verzorging op maat gemaakt worden.

Bronze Beauty treatment 45 min - € 47,50.

Onze Bronze Beauty Treatment bestaat uit een fijne maar intensieve reiniging van de huid. De licht exfoliërende scrub zorgt voor een effectieve aanpak van de dode huidcellen. Met jouw op maat gemaakte masker komt niet alleen de huid maar ook jij tot rust. Dit zorgt voor een heerlijk ontspanningsmoment. Afsluitend gebruiken wij een dag of nachtcremé die de huid een verfrissende oppepper geeft!

  • Reiniging, scrub, masker en dag- of nachtverzorging.
Silver Beauty treatment 60 min - € 60,00.

De Silver Beauty Treatment begint met een huidanalyse en vervolgt zich met een intensieve reinigende scrub. De focus wordt gelegd op het aanpakken en verwijderen van onzuiverheden in het gezicht. Zowel gezicht, hals én decolleté worden tot rust gemasseerd met als afsluiter een heerlijke serum cremé.

  • Reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht, hals en decolleté, masker, serum en dag- of nachtverzorging.
Gold Beauty treatment 75 min - € 75,00.

Waan jezelf in een aromatische geurenreis met de Gold Beauty Treatment, bestaande uit een reiniging, scrub en een heerlijke oog én gezichtsmasker. Geniet in alle rust terwijl je gezicht, hals en decolleté worden gemasseerd. De behandeling is niet voltooid zonder een oogmasker, serum en dag of-nachtverzorging. De Gold Beauty Treatment biedt een keuze uit het epileren van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip.

  • *Aromatische geurenreis, reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht, hals en decolleté, masker, oogmasker, serum en dag- of nachtverzorging. Bij deze behandeling keuze uit epileren van de wenkbrauwen of harsen bovenlip.
Platinum Beauty treatment 90 min - € 90,00.

*Aromatische geurenreis, massage rug 20 min, reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht, hals en decolleté, oogbehandeling, masker op maat, serum en dag- of nachtverzorging. Bij deze behandeling keuze uit epileren van de wenkbrauwen of harsen bovenlip.

Diamond Beauty VIP treatment 120 min - € 120,00.

*Aromatische geurenreis, (hotstone) massage rug en benen (achterkant), reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, handpakking, massage gezicht, hals en decolleté, masker op maat, onderarm massage, serum en dag- of nachtverzorging.