Wat is Facesetting?

Facesetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen met botox/fillers.


De behandeling?

De behandeling is zo goed als pijnloos. Wij zorgen er altijd voor dat er een verdovende creme wordt aangebracht op de te behandelen zone.

Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een heel fijn naaldje deze maakt de rimpel als het ware los. Doordat de huid zich moet gaan herstellen wordt het, zonder gebruik te maken van inspuitingen, gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen.

Deze lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het diepere gelegen litteken. Op deze manier zal de rimpel minder zichtbaar worden.


Is er een herstelperiode?

De tijdelijke rode lijntjes die na de behandeling ontstaan zijn eenvoudig te camoufleren met de BB cream van Mali Wilz en na enkele dagen zijn ze volledig verdwenen. Je hoeft geen vrij te nemen van de dagelijkse bezigheden na deze behandeling.

Gemiddeld zijn 3 tot 6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.
Om het resultaat goed en snel te bereiken en de duurzaamheid te behouden worden de producten van Renlive geadviseerd.

Alle behandelingen zult u moeten blijven onderhouden en de thuisverzorging staat hierbij centraal.

Thuisverzorging

Bij een facesetting traject is intensieve thuisverzorging belangrijk. Dit enerzijds om het herstel van de huid te bespoedigen en anderszijds om de conditie van de huid zo optimaal mogelijk te krijgen.

Facesetting uitleg

mw5-e1447864897940.jpg

Hanneke Peereboom

Eigenaresse Beauty Studio Hanneke & facesetting specialist

Fout: Contact formulier niet gevonden.