Wat is de Alpa Peeling?

De Alpha Peel is een natuurlijke peeling met hoogwaardige actieve werkstoffen.  Alpha Peel staat voor alpha hydroxy zuren. Deze natuurlijke zuren zorgen voor huidgeneratie op hoog niveau en op een veilige manier. Alpha hydrox is gemaakt van bittere amandelen (oftewel mandelische zuren).

Veilig, effectief & natuurlijk.


Werking Alpha Peel

Door de werkzame stoffen van de bittere amandelzuren werkt de peeling op celvernieuwing van de opperhuid en stimuleert het de collageen vezels in de lederhuid.* Dit komt doordat de peeling ervoor zorgt dat de “samenklontering” van de dodehuidcellen wordt doorbroken.  Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van de huid. De Alpha Peel is een multifunctionele peeling die werkzaam is voor de volgende huid problemen:

 • Huidveroudering
 • Hyperpigmentatie
 • Littekens van acne
 • Acne

Om het beste resultaat te bereiken zal er een kuur van alpha peeling behandelingen gedaan dienen te worden. Het ligt aan het huidtype hoe vaak de behandeling herhaald moet worden. Zo zal er voor acne problemen iedere week een peeling gedaan moeten worden. Voor zeer gevoelige huiden is dit echter om de 3/4 weken. Het is daarom belangrijk om de huid eerst goed te analyseren om het juiste behandelplan op te stellen.

*Taylor, Mark. “Improvement of Skin Conditions.” Journal of Cosmetic Dermatology (1999).

Werkt op de opperhuid & lederhuid.

1. Direct na alpha peel

2.  i.c.m. microdermbrasie

3. Resultaat direct na peeling

4. Acne behandeling

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij contact met jou op.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een alpha peel behandeling.

  We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de intake in te plannen.