Afslanken » Vet Bevriezen

VET BEVRIEZEN

Vetcellen worden onderkoeld waarbij in slechts één behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel bereikt wordt.

  • De behandeling is volledig pijnloos
  • Gratis intake beschikbaar
    Boek nu
  • Vanaf €150

HOE WERKT HET?

Beauty studio Hanneke beschikt over dit apparaat met de allernieuwste technologie, het unieke apparaat om vetcellen te vernietigen. Vier speciale pads koelen de vetcellen precies in de zone waar je, je overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen. De meeste mensen ervaren na drie behandelingen een strakke, stralende en stevige huid.

De behandeling is volledig pijnloos. De lever wordt niet overbelast omdat de cellen slechts langzaam uit het lichaam worden afgevoerd. De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en je merkt dan ook al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer 6 maanden zijn alle cellen uit het lichaam opgeruimd. Omdat de cellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. De huid zal dan ook niet verslappen, maar eerder steviger aanvoelen. Je ziet er strak en stralend uit!

Resultaat

Taille 11 cm in omtrek afgenomen & benen 3 cm in omtrek afgenomen

Sinds ik de behandelingen van Fusiomed heb ondergaan, zit ik lekkerder in mijn vel en ben ik zelfverzekerder geworden. De verbeteringen bevinden zich precies waar ik dat graag wil; snel, pijnloos en veilig! Maria

BOEK NU JE GRATIS PERSOONLIJKE INTAKE IN ONZE VESTIGING IN AMERSFOOFRT.

Adres: Amersfoort, Everard Meysterweg 56A

VEELGESTELDE VRAGEN

Prijzen en behandel frequentie

Vetcellen worden onderkoeld waarbij in slechts een behandeling tot 22%* reductie van onderhuids vetweefsel bereikt wordt. Gedurende de tweede en derde behandeling vindt er een reductie van de vetlaag van 30% tot 40% plaats*. In een kuur van 3 behandelingen bereikt u het gewenste resultaat.*

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een kuur. Losse behandelingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Ons advies is om dit eventueel na een kuur te doen om de resultaten bij te houden.

* Resultaten en ervaringen kunnen per persoon verschillen.

Vet bevriezen intake gesprek – Boek nu

Wilt u meer informatie over het vet bevriezen?
Dan kunt u bij ons terecht om een kosteloze en vrijblijvende intake bij ons inplannen.

GRATIS
Vet bevriezen kuur (3 behandelingen) – 2 zonesvan €650 nu €399
Vet bevriezen kuur (3 behandelingen) – 4 zonesvan €1000 nu €650
Vet bevriezen behandeling – 2 zones – Boek nuvan €250 nu €150
Vet bevriezen behandeling – 4 zones – Boek nuvan €400 nu €250

Staat het antwoord op jou vraag er niet tussen?

Schrijf ons of vraag een terugbel verzoek aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bekijk onze andere afslank behandelingen