[wpseo_breadcrumb]

DETOX BEHANDELING

Merkt u ook dat uw huid een oppepper kan gebruiken? Maak dan snel een afspraak voor onze detox gezichtsbehandeling. Boek de behandeling voor slechts €45!

  • Complete detox behandeling met mogelijkheid tot extra modules.
  • De Detox Behandeling kost €45
    Boek nu
  • Boek de behandeling in kuur verband: ons advies minimaal 3x.
  • Geldig tot 31 maart 2024.
De Detox Behandeling bestaat uit:
Huidanalyse
Het is van belang dat de huid als eerst wordt geanalyseerd voordat er behandeld kan worden. De analyse zorgt ervoor dat de huidconditie in kaart gebracht wordt. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen en geven we een persoonlijk verzorgings advies.
Uitgebreide reiniging & Scrub
De behandeling start met het uitgebreid en weldadig reinigen van de huid. Vervolgens maken we de huid grondiger schoon met onze scrub. Zo begin je de behandeling met een frisse huid.
Intensieve bindweefselmassage van gezicht
De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.
Masker van Renlive
Wij werken bij Beauty Studio Hanneke met de producten van Renlive. Deze producten bevatten alleen maar hoogwaardige werkstoffen. Deze dringen dieper in de huid en zorgen voor ultieme huidverbetering.
Kopje koffie of thee met wat lekkers
Afsluitend bieden we u een heerlijk kopje of thee aan. Zo kunt u nog even nagenieten van de heerlijke behandeling.

BOEK NU DE DETOXBEHANDELING ONLINE!

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42
Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26

Adres: Amersfoort, Everard Meysterweg 56A

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Schrijf ons of vraag een terugbel verzoek aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.