“Zag ik er echt zo uit? Wat een verschil!”

Ik geloof dat ik zoiets riep toen Hanneke de foto opduikelde uit mijn dossier van mijn eerste afspraak. Ik vind het nog steeds onwerkelijk om me te zien zoals ik een tijdje geleden was. Nu ben ik 25kg lichter en 6 maanden verder. Wat is er veel veranderd en wat sta ik anders in het leven nu.

In april startte ik bij Hanneke. Je kent het verhaal wel, de kilo’s die na de geboorte blijven hangen en doorgroeien door vermoeidheid en het vinden van een nieuw ritme. In juni van dit jaar zou ik echter trouwen. Nu was het moment rijp om de welbekende “knop” om te zetten! Na positieve verhalen van mijn zus zocht ik een Powerslim consultant in de buurt en maakte een afspraak bij Hanneke.

Met een startpakket in de aanslag toog ik huiswaarts. Blij en opgelucht dat de eerste week al helemaal voor me was uitgeschreven. Eerlijk is eerlijk, die eerste dagen bleef ik dus niet zo blij. Ik was futloos en enorm chagrijnig. Vooral dat ik zoveel met het regelen van mijn eten en dat van de rest van het gezin bezig was.

Gek genoeg was het na een dag of drie over. Ineens voelde ik me enorm energiek. Ik pakte weer de fiets naar het station ipv de bus. En liep weer een ommetje tijdens de lunch. Na een week had ik ook door dat het maken gezonde keuzes óók makkelijk is. Als ik maar ietsje meer tijd investeer in het plannen van de maaltijden en boodschappen.

Na twee maanden was er 10kg af. Mijn trouwjurk werd twee maten kleiner gemaakt. Oh joy! En mijn man en ik dansten de sterren van de hemel op onze grote dag. Iets waar ik vóóraf zeker de energie niet voor had.

Na de huwelijksreis bleek ik nóg eens een paar kilo afgevallen. Hannekes kent haar pappenheimers. Haar strategie was:  je kunt gewoon op gewicht blijven en toch lekker genieten op je vakantie. kies alleen bewust wanneer je dat wel écht wil en wanneer je het niet hoeft. Ze vroeg me vooraf een weekmenu voor vakantie te bedenken en dat spraken we samen door. Top! Wat een feest.
Dat smaakte naar meer. Ik voelde me goed en na een week had ik de draad weer opgepakt.

Ge-wel-dig om te ervaren dat ik van maat 48 slonk naar 44, 42, 40 en nu 38.

Met trots en vervreemding kijk ik naar die foto van begin april. Ik zie elke dag nog steeds mezelf in de spiegel, dat is niet anders dus die kilo’s waren dus geen onderdeel van mijn zelfbeeld. Ik had alleen een zetje in de rug nodig om te erkennen dat ze er wel waren.

Het einde is voor mij nu in zicht, langzaam bouw ik het aantal koolhydraten op en het aantal Powerslim producten af. Ik ben benieuwd hoe ik weer deze nieuwe balans ga vinden, de afgelopen maanden heb ik geleerd hoe ik dat kan doen.

De weken zijn voorbij gevlogen! De producten en menu’s zijn lekker, met volop keuze.  Ik hou van Hanneke’s no -nonsens aanpak, ze heeft praktische tips en ze weet meteen waar de schoen wringt als het toch eens een week tegen zit. Ze is heerlijk eerlijk. En dat duurt het langst. Vorige week dronken we samen een glaasje Prosecco om het te vieren. Ok, twee dan 😉

Als je het echt wil, is het met Powerslim en de begeleiding van Hanneke gewoon een kwestie van beginnen. Doen!

Wil jij je ook weer fit voelen? Vul dan het contact formulier in of klik op de button voor meer informatie.


  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Welke vestiging wil je de intake ondergaan?
  BarneveldHooglandAmersfoort-Zuid

  Ja ik wil graag een intake inplannen voor een gratis powerslim intake.