Afgelopen week ben ik bij Beauty Salon Hanneke geweest voor een Vitamine C behandeling. Ik weet dat je vitamine C met je voeding binnen krijgt, maar dat je het ook als antioxidant voor je gezicht kunt gebruiken, dat wist ik niet. Hanneke zelf had mij deze behandeling aanbevolen, dus nieuwsgierig ging ik naar de salon. Ik heb niet veel ervaring met diverse gezichtsbehandelingen, dus ik was heel benieuwd. Bij binnenkomst viel mij meteen de gezellige en warme sfeer op en het vriendelijke ontvangst met een kopje thee. Rachelle was de schoonheidsspecialiste die mij de behandeling ging geven. Na eerst wat uitleg gekregen te hebben over wat de behandeling nou precies inhield ging Rachelle aan de slag.

Ik werd lekker warm ingepakt op de stoel in de rustgevende behandelruimte. Wat ik heel fijn vond was dat ik tijdens elke stap in de behandeling uitleg kreeg over wat er ging gebeuren en met welke producten. De eigenlijke behandeling met het vitamine C preparaat was een beleving op zich. Nadat mijn huid grondig was gereinigd werd de Vitamine C aangebracht en werd er met een roller over mijn gezicht gerold. Een beetje gevoelig was het wel, maar het gebeurde heel voorzichtig. Deze behandeling, zo werd uitgelegd, is goed voor de doorbloeding van mijn huid en het zou het zelf herstellend vermogen van mijn huid verbeteren. Aangezien ik een huid heb die gevoelig is voor het ontstaan van acne, was dit bij uitstek geschikt. Met behulp van een rustgevend masker werd de behandeling afgesloten. Hier kreeg ik zo’n heerlijk “sauna-gevoel” van. Mijn huid zou in eerste instantie een beetje rood en gevoelig kunnen zijn. Hier heb ik echter niets van gemerkt. Wel voelde mijn huid heerlijk fris en zag er gelijk al beter uit. Ik kan niet wachten om deze behandeling opnieuw te laten doen, want dat was een duidelijk advies. De huid verbeterende effecten zijn het best wanneer deze behandeling vaker wordt toegepast.

De rest van de dag bleef het heerlijke “sauna-gevoel”.

Tot gauw Beauty Studio Hanneke!

image1 (5)

Ervaring van Jennifer: Vit. C behaneling


Ben je benieuwd geworden naar de behandeling? Deze is nog te boeken tot 1 Mei 2016 bij Beauty Studio Hanneke. Click hier voor meer informatie. Deze behandeling is tijdelijk in te plannen voor €45,00 i.p.v. €95,00.