Het is een mooi moment dat we Léonie mogen introduceren als ons nieuwe teamlid. Ze is werkzaam in de de vestiging Barneveld van dinsdag tot vrijdag, welkom!

Ik heet Léonie en ben allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Gespecialiseerd in het behandelen van de donkere huid, acne en visagie. Ik heb inmiddels 12 jaar werkervaring in de schoonheidsbranche en doe dit werk nog steeds met veel plezier. Sinds september

vestigingsmanager bij beauty studio Hanneke in Barneveld. Ik heb het er ontzettend naar mijn zin! Bij beauty studio Hanneke is er altijd ruimte om nieuwe vaardigheden/specialisaties te leren en onze kennis uit te breiden, tevens is er ruimte voor een eigen invulling, waardoor onze sterke punten naar voor komen. Altijd nieuw en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering is wat mij in eerste instantie aantrok in dit bedrijf. We hebben ondanks de drie vestigingen een hecht team, waarin we allen over onze eigen specialisaties beschikken, maar wel samen hetzelfde concept delen wat Hanneke door haar jarenlange ervaring met ons heeft gedeeld.

Wat mijn behandelingen persoonlijk en onderscheidend maakt is dat ik zorg voor een ontspannen sfeer, ruimte voor vragen en professioneel advies, zowel over de verschillende behandelingen die ik u aan de hand van persoonlijk advies kan aanbieden als in het gebruik van onze Renlive producten tijdens de behandelingen maar ook voor thuisgebruik, zodat er optimaal resultaat te behalen is.

Bent u nog nooit in een schoonheidssalon geweest of bent u een standaard gezichtsbehandeling zonder resultaat zat? Maak dan online of telefonisch een afspraak in een van onze vestigingen, u bent van harte welkom voor een kennismakingsbehandeling en wij stellen voor u een behandelplan samen aan de hand van een grondige huidanalyse voor optimaal resultaat 🙂 tot snel!

Wil je graag een behandeling bij Léonie ? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 033-4555599. Je kunt natuurlijk ook direct je afspraak online in plannen.