De nieuwe actie behandeling is de Vitamine C behandeling. Deze behandeling is ideaal om de huid een flinke oppepper te geven. De behandeling is als het volgende opgebouwd: reiniging, huidanalyse, scrub,  Vitamine C Boost, afsluitend masker, advies voor thuis & koffie of thee. Hieronder hebben we de Vitamince C behandeling uitgelegd. Het eerste filmpje laat het belangrijkste ingrediënt zien: Vitamine C. Vervolgens leggen wij uit welke methode gebruiken in deze behandeling.

Het beste resultaat is te behalen door de behandeling verschillende keren te herhalen. Tot 1 mei 2016 geldig. Normaal is deze behandeling € 95,00 nu slechts € 45,00!


Belangrijkste Ingrediënt: Vitamine C

In de behandeling krijgt je huid een zeer geconcentreerde vitamine C boost. Vitamine C is een anti-oxidant hierdoor worden afvalstoffen opgeruimd en krijgt de huid een boost in voeding.  Beste resultaat is in combinatie met thuis gebruik. De vitamine C zit in afgesloten ampullen verpakt om de houdbaarheid en werking optimaal te garanderen! Een oppepper voor elke huid!


Methode: Dermarollen

Het is ook belangrijk om te weten dat we het vitamine C concentraat niet zomaar op de huid aanbrengen. Dit gaat door middel van microneedling. Er worden als het ware hele kleine tunneltjes gemaakt waardoor de Vit. C door kan dringen in de huid! Het wordt als plezierig en tintelig ervaren, gevolg frisse en strakkere huid. Mocht u nog meer informatie over de dermaroller willen weten dan kunt u hier clicken.