Vindt u het fijn als uw huid weer straalt? Boek dan nu deze frisse verkwikkende behandeling!

De nieuwe actie behandeling is de verkwikkende munt behandeling. Deze bestaat uit de volgende componenten:  reiniging, huidanalyse, scrub, bindweefselmassage (gezicht), verkwikkend masker, serum & dagverzorging, heerlijk kopje verse munt thee met iets lekkers. Hieronder staan de belangrijkste twee bestandsdelen uit de behandeling nog verder uitgelegd: bindweefselmassage en munt.

Geldig t/m 31 juli 2016.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage stimuleert de huid doorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. De huid oogt steviger en frisser! Voordelen van Bindweefsel Massage:

  • Stimulatie huiddoorbloeding: een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen;
  • Verjonging van de huidstructuur;
  • Stress- reductie door opheffen van onderhuidse verklevingen.

Munt

Munt staat in het middelpunt van deze behandeling. Waarom? De sterke anti-oxidanten die aanwezig zijn in muntblaadjes geven de huid een natuurlijke glans en hydrateren de doffe en droge huid.

Het masker in de behandeling is van geconcentreerd munt gemaakt. Dit is een actief masker dat perfect past nadat de huid flink is doorbloed van de bindweefsel massage. Het exo masker verhoogt de elacsticiteit en vochtgehalte van de huid.

Bel om een afspraak in te plannen of vul onderstaand contact formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!

Fout: Contact formulier niet gevonden.