Ideaal voor feestjes, de Skin Deep Filler geeft per direct opvulling aan de huid! Een echt concentraat dat de huid meteen voedt en voller maakt. Wij zijn er dol op!

De Skin Deep Filler biedt de huid maximale hydratatie door de specifieke formulering met hyaluronzuur met laag moleculair gewicht. Hierdoor regenereert, hydrateert en ondersteund het bij het opbouwen van een gezonde huid. Gezichtscontouren herstellen,waardoor de huid er fris en jonger uitziet.De Skin Deep Filler biedt de huid maximale hydratatie en voeding voor de huid, dit leidt tot een significante vermindering van rimpels na slechts 3 weken intensief gebruik.

Hoe te gebruiken:

Even lekker scrubben voordat je het ampul aanbrengt. Hierdoor zorg je ervoor dat de huid het ampul optimaal op kan nemen. Breng vervolgens het ampul aan en laat het intrekken. Het duurt ongeveer een minuut voordat het ampul helemaal opgenomen is. Je zult direct merken dat de huid strakker en frisser aanvoelt.

Tip: Heb je even de tijd en zin om je huid optimaal te verzorgen? Breng dan een van de Renlive maskers aan over het ampul voor optimaal effect.

Hoofdbestanddeel: Laag moleculairgewicht hyaluronzuur