Wil jij je huid, naast het dagelijkse gebruik van een dag- of nachtcrème, extra voeden, hydrateren en verbeteren?

Een serum is heel anders dan bijvoorbeeld een dagcrème. Zo is een serum qua ingrediënten een stuk geconcentreerder dan een gemiddeld crème. Daarom is een gezichtsserum vaak kleiner verpakt dan een crème. Je hebt namelijk slechts enkele druppels van het product nodig om je huid te voeden. Dat maakt een serum ook meteen een stuk effectiever in gebruik. In tegenstelling tot veel andere producten geeft een serum snel resultaat. Wederom komt dit door de hoge dosering aan werkzame stoffen in het serum. Hoe hoger de dosis, hoe effectiever het product. Vandaar dat het dus een duurder product is.

Renlive heeft een zeer breed scala aan serums in het assortiment. Renlive is een wetenschappelijk gebaseerde huidverzorgingslijn  gericht op het verbeteren van de kwaliteit in de cosmetica industrie. Renlive is een ware Cosmeceutical. Cosmeceuticals zijn Skin Care producten die voornamelijk in de diepere huidlagen werken. Dus je begrijpt dat de serum met hoge waarde van actieve ingrediënten extra diep in de huid terecht komen!

De lijnen van Renlive hebben allen een specifiek serum, die perfect aansluit bij de wensen van de huid:

         Rigenera: de ouder wordende huid

         Oily combination: de vette gecombineerde huid

         Dry Sensitive: de gevoelige huid

         Flexi: de flexibele lijn in te zetten bij alle huidtypen

         Body: de lijn voor het lichaam.

Tip: vraag de Renlive huidspecialist naar een huidanalyse en laat haar bepalen welk serum het meest effectief is bij jouw huidtype!