Renlive

In de studio’s werken we uitsluitend met het exclusieve merk Renlive F&F Cosmeceuticals. Dit prachtige hoogwaardige Italiaanse merk is in elke studio de basis voor huidverbeteren & schoonheidsbehandelingen. Natuurlijk. Effectief. Wetenschappelijk getest.

 

Renlive is een op wetenschappelijke basis gebaseerde huidverzorgingslijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de huid. Renlive is een cosmeceutical. Cosmeceuticals zijn skin care producten die hoogwaardige actieve ingrediënten bevatten die gericht zijn op het verbeteren en herstellen van de huid in meerdere huidlagen. Door de innovatieve formules is het effectief op bijna elk huidprobleem.

Huidverzorging op het hoogste niveau!

Renlive bestaat uit 5 hoofdlijnen. Eke lijn heeft zijn eigen kracht! Lees hieronder de kernwaarde per lijn.

Rigenera lijn –anti-ageing
De product lijn Rigenera werkt anti-ageing met haar exclusieve formules. Het helpt de huid versterken, hernieuwen en voeden. De Rigenera lijn maakt het mogelijk de effecten van huidveroudering te minimaliseren en voorkomen.
Top Product: Skin Deep Filler: Direct opvullend resultaat! Proteine van sojabonen: regenereert en onderhoudt de huid. Hyaluronzuur: hydrateert en verzacht de fijne lijntjes.

Dry sensitive lijn – droge, gevoelige huid
De producten in deze lijn zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige en droge huid. Ontwikkeld met ingrediënten die zijn geselecteerd vanwege hun effectiviteit en kalmerende werking. De formules van deze producten zorgen ervoor dat de gevoelige huid schoon, gevoed en comfortabel aanvoelt. Vrij van parabenen, parfum en kleurmiddelen.
Top Product: Balming Mask: alle huidtypes maar in het bijzonder voor gevoelige en rode huid. Zeewier houdt het vocht vast en Aloevera werkt kalmerend.

Combination Oily – Vette onzuivere huid
Een gecombineerde en vette huid kan heel frustrerend zijn. Het gezicht kan er droog uitzien, terwijl de rest glimmend en vet oogt. De huid wordt vettig als de talgklieren veel talg produceren, waardoor het talg zich opbouwt. Met de vette en gecombineerde huid is balans essentieel.
De formules van Renlive voor deze lijn zijn bedoeld om de verschijning van de huid te verbeteren, door overtollige talg te absorberen vermindert de glimmende huid. Daarnaast helpt het de grove poriën te verminderen, de zichtbare poriën er beter uit te laten zien, en puistjes veroorzaakt door verstopte poriën te voorkomen.                                                                                                                                                                  Top Product: Pure Hyaluronic Water: voor alle huidtypes, ook speciaal voor na het scheren en voor de fixatie van make-up. Hyaluronzuur hydrateert en verzacht de fijne lijntjes. Calcium zorgt voor remineralisering.

 

Flexi
De Flexi lijn is gemaakt met de wetenschap om de producten sterke functionele eigenschappen te geven, top kwaliteit te waarborgen en werking voor iedere huid te realiseren. De formules zijn ontwikkeld door het mixen van unieke actieve ingrediënten. De producten uit deze lijn zijn uitermate geschikt om specifieke behandelingen te ondersteunen en te complementeren maar ook is het een perfect middel om resultaten te versterken van de producten die al in gebruik zijn. Elk product is ontwikkeld om een specifiek huidprobleem aan te pakken.
Top Product: Fluid H. Alle huidtypes ook de jonge huid. Hyaluronzuur: hydrateert en vermindert fijne lijntjes en rimpels en houdt de huid in optimale conditie.

Body Line
Renlive Body Lijn is gemaakt met als doel om goed voor de huid van het lichaam te zorgen, gedurende het hele jaar. Om een harmonieuze balans te vinden tussen silhouet en de elasticiteit. De lijn is zo ontwikkeld om een oplossing te bieden voor de verschillende problemen: overtollig vet, cellulite, droge huid en/of dunne huid. Deze problemen zijn met de Body Line succesvol te behandelen. Bovenal, de delicate geur van de producten zijn gemaakt om een perfecte mix te maken tussen aromatische essentiële oliën van planten extracten. Het stimuleert de balans tussen lichaam en geest.
Top Product: Lipo Slender. Anti-Cellulite. Koffie extract reduceert vet. Plantenextracten werken drainerend en anti oedeem.