Reinig jij jouw huid dagelijks? De dagelijkse reiniging van de huid is één van de belangrijkste stappen in de huidverzorging. Zonder een huid te schoon te maken kan er geen goede verzorgen en geen huidverbetering plaats vinden. Helaas wordt deze stap vaak onderschat.

Het reinigen van je gezicht is nodig om het vuil van de dag van je gezicht te verwijderen. Overdag wordt de huid blootgesteld aan vuil, zoals bacteriën,uitlaatgassen, stof, zweet, talg en make-up. Dit vuillaagje krijg je niet weg met alleen een washandje en water.

Een goed gereinigde huid neemt beter de werkstoffen op die in een crème of serum zitten. De werkstoffen in de crème en serums kunnen helaas niet door het “vuile laagje”op jouw huid doordringen. Als je dus niet reinigt krijg je een onzuivere huid met verstoppingen

Belangrijk is om jouw huid 2 keer per dag te reinigen met een reinigingsproduct uit de lijn van Renlive. Een dubbele reiniging is van belang om het vuil goed te verwijderen. Eerst het vuil van de dag en daarna de huid zelf. Hierna kun je de lotion aanbrengen en is het belangrijkste ritueel van de verzorgen voldaan. 

Praktische tip: Zorg ervoor dat het een dagelijkse routine word. Reinig net als je tanden, ook je huid! Als je naar de tandarts gaat dan wordt er ook verwacht dat je thuis je tanden blijft poetsen.

Producttip: Scrub na het reinigen 1 keer in de week je huid, zo houd je hem nog schoner! Vraag uw specialist naar een passend advies.