En ineens woog ik 71 kg…..Slik, zoveel had ik nog nooit gewogen, 62 is normaal voor mij.
Dat moest er dus weer af, had al geprobeerd minder te snoepen, en dan steeds weer van morgen ga ik serieus aan de lijn maar zonder resultaat.
Bij Hanneke had ik de “shakies” al zien staan en ik dacht daar begin ik niet aan, tot Marije het me had uitgelegd.
Naast de shakes, de repen, en hartige of zoete snacks, gewoon een lekkere lunch of warme maaltijd maken.
Heerlijk gerechten, zelfs mijn man vindt de salades lekker, voor hem dan wel een beetje aangepast, maar je kan dus gewoon met de pot mee eten. En als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, wordt elke maaltijd een feestje.
En het werkt, al 6 kilo kwijt en helemaal geen trek tussen door want je moet blijven eten om de motor van brandstof te blijven voorzien. 5 a 6 eetmomenten op een dag.
Nog 3 kg te gaan, maar dat gaat zeker lukken, mede door de fijne begeleiding van Marije. Tijdens de weeg momenten 1 x per week, als ze dan weer wil weten hoe het je is vergaan. En ze heeft altijd weer handige ideeën en tips om je de komende week door te helpen.
Groetjes Jenny
IMG_0090

Dit is de lunch die Jenny heeft gemaakt voro zichzelf, powerslim proof!


Wil jij je ook weer fit voelen? Kilo’s kwijtraken op een gezonde manier? Weer leuke kleding aan kunnen? Click dan op onderstaande link voor meer informatie.