Week 36

Twee weken geleden de -15kg behaald. Erg blij met dit resultaat. Nooit gedacht dat ik dat kon bereiken! Toch valt het me zwaar. En dat is ook te merken omdat ik op dit gewicht blijf hangen.
Het mooie weer maakt me lui. Ik laat me snel overhalen tot een borrel op het terras met snacks. En op m’n werk ben ik omgeven door eten en val ik snel terug in m’n oude patroon. De motivatie is even zoek.

Dit betekent uiteraard niet dat ik geen terrasje mag bezoeken. Maar in plaats van een schaal bitterballen te bestellen, zal ik Powerslim producten zoals een zakje bbq en een reep in mijn tas doen.
Marije heeft me aangesproken op mijn doel en dat ik het niet voor haar doe, maar voor mezelf!

Die laatste 5 kg ga ik ook echt halen!

Lieve groet,
Evelien


Week 37

Nooit geweten dat het getal 80 mij zo fascineerde. Nog 4kg en ik ben op gewicht.
Het nieuwe eten begint verslavend te worden. Ik bekijk zelfs achterkanten van verpakkingen. Hoeveel koolhydraten en suiker er in voedsel kan zitten is mij nu wel duidelijk. Nu zit ik nog in fase 1, maar straks mag (lees: moet) ik het ook zelf steeds meer kunnen. Dat vind ik spannend en ben ik benieuwd of het mij lukt. Powerslim heeft mij veel gebracht en voorlopig kan ik nog niet zonder!

Lieve groet,
Evelien

 

evelien

Evelien foto nu ( week 38 )

Evelien foto voor

Evelien foto voor

 


Wil jij je ook weer fit voelen? Kilo’s kwijtraken op een gezonde manier? Weer leuke kleding aan kunnen? Click dan op onderstaande link voor meer informatie.