Ik ben vanaf februari bezig met Powerslim. Met grote ups en downs ben ik nu 15kg kwijt.
Een paar voorbeelden: stress op m’n werk, meerdere keren tussentijds ongesteld geworden door een hormoonhuishouding die ook moest wennen aan het nieuwe eten (met bijbehorende vreetbuien), zonder voorbereiding weer terugvallen in mijn oude eetgewoontes en ik vind de producten van Powerslim aan de prijzige kant.

Nu kan ik uiteraard vermelden dat dit het allemaal waard is geweest, zowel in geld, tijd en energie. En ik heb geen sportschool van binnen gezien! Ik ben zo blij dat ik hieraan ben begonnen! Ik ben van mt 48-50 naar mt 44 gegaan. Ik kan leukere kleding kopen, mijn vrouwelijke vormen zijn terug en ik voel me opgewekter en sterker. En ik ga nog even door naar -20kg!

Maar dit is alleen mogelijk als ik blijf nadenken over wat ik eet en drink. Het is echt niet moeilijk en er zijn legio gezonde EN lekkere koolhydraatarme maaltijden. Het meest bizarre vind ik nog de 6 eetmomenten per dag. Als ik goed water drink heb ik na het avondeten geen behoefte meer aan een 6e eet/drinkmoment. Toch is dit nodig om te blijven verbranden. Ook ben ik begonnen met een kuur van Endermologie behandelingen. Dit om vet van mijn buik te activeren, zodat het mijn lichaam langzaam mag verlaten 🙂

Zelf durf ik het nog niet aan om dit alles zonder Powerslim producten en begeleiding te doen. Gelukkig hoeft dit ook niet en blijft Marije mij coachen, aanhoren en weer tips geven. Zeker voor die laatste 5 kg, maar ook om straks op gewicht te blijven!

Liefs, Evelien

Evelien 13-05

Evelien 13 mei 2016

Evelien 16-08

Evelien 16  Augustus 2016


 

Wil jij je ook weer fit voelen? Kilo’s kwijtraken op een gezonde manier? Weer leuke kleding aan kunnen? Click dan op onderstaande link voor meer informatie of bel voor een vrijblijvende intake!