Powerslim ervaring van Angela

Powerslim ervaring van Angela

Mijn naam is Angela van Kuilenburg en ik woon samen met mijn vriend in Almere. Ik kom oorspronkelijk uit Hoogland en ben al jaren vast klant bij Beauty Studio Hanneke. Met Marije praatte ik altijd al over lijnen en afvallen en dat het best lastig is als je boven de 40 bent. Eind vorig jaar vertelde Marije mij enthousiast over Power Slim. Een methode om op een makkelijke en gezonde manier af te vallen. Daar was ik wel in geïnteresseerd. Maar we zaten vlak voor de feestdagen in december, dus ik dacht dat komt wel. Tijdens het Kerst vip event heb ik de producten van Power Slim geproefd en een afspraak gemaakt voor een intake op 24 december. Maar om nou vlak voor de feestdagen te beginnen, nee uitgesteld tot 4 januari. In de tussentijd kwamen er nog stiekem wat kilo’s bij. Ik zag de foto van de Kerst en toen dacht ik, nu moet het echt afgelopen zijn. Dus op 4 januari gestart met het startpakket. In het pakket zit voor 8 dagen Power Slim producten en een handig menu wat je met het pakket kunt samenstellen. Hoe makkelijk kan het zijn. Dus netjes het menu gevolgd en zo alles kunnen proeven. Vanaf dag 1 heb ik geen hongergevoel gehad, wat ik normaal gesproken altijd wel had bij een nieuw dieet. Het eerste weegmoment was eigenlijk niet spannend omdat ik zelf al wist dat ik aan het afvallen was.

Mijn oorspronkelijke doel was 10 kilo afvallen. Inmiddels zit ik op -7,5 kilo en heb ik mijn doel bijgesteld naar 15 kilo eraf. Power Slim maakt het heel erg makkelijk en zit helemaal in mijn systeem. Ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, diner en nog een tussendoortje. Om alles zo goed mogelijk te plannen, maak ik voor de hele week bakjes. Elk bakje heeft het menu voor de dag en is gevuld met de PS producten die ik die dag ga eten. Zo hoef ik niet elke dag opnieuw te bedenken wat ik wil eten en heb ik de nodige variatie. Wekelijks bestel ik mijn PS producten bij Beauty Studio Hanneke en tijdens het weegmoment neem ik het mee. Maak ik mijn boodschappenlijstje voor de komende week en worden de bakjes weer gevuld.
De komende weken hou ik je op de hoogte van mijn vorderingen en zal ik mijn tips met je delen. Wat doe je bijvoorbeeld tijdens feestjes, weekendje weg of een avondje uiteten? Allemaal al meegemaakt en goed doorgekomen. Dan komt er ook een nieuwe foto, die van Kerst wilde ik eigenlijk niet delen, maar stimuleert ook om door te gaan.

Elke dag een bakje.