Na de feestdagen in januari stond de weegschaal op bijna 100kg. Een mijlpaal die ik liever niet wilde halen. Al vaker een dieet geprobeerd, uiteraard die met shakes en soepen. Daarmee was ik in snelle tijd veel kilo’s kwijt geraakt, maar nu was ik nog nooit zo zwaar geworden. Het bekende jojo-effect. De knop moest (weer) om, maar ik was op zoek naar verantwoord afvallen zodat ik na het dieet het ook zelf kan blijven volhouden. Daarbij komt ook dat ik hou van eten. Brood en toast vind ik heerlijk.

In februari kwam ik voor een pedicure behandeling bij Studio Hanneke en las ik over Power Slim. Een intakegesprek was gauw gemaakt waarin ik hoorde over koolhydraatarm eten en begeleiding. Na het proefpakket van 3 dagen was ik 1,5 kilo kwijt! Kant en klare producten mee en een duidelijk menu. Daar kon ik wel iets mee. Ik werk in een warenhuis waar ik elk eetmoment ook daar benutte in plaats van zelf eten meenemen. Een gewoonte die er ingeslopen was.

Na 3 maanden ben ik 10 kilo kwijt en hoop ze niet meer terug te vinden! Ik voel me veel energieker en mijn buik is zo geslonken dat ik nieuwe broeken moest kopen! Marije is een grote steun en heeft me enorm geholpen om 6 kleine eetmomenten per dag aan te wennen. Ook het lijnzaadbrood en de andere producten van Power Slim zijn een feest om te eten. De volgende 10 kilo moet ook zeker gaan lukken!

Groeten Evelien

Evelien foto voor

Evelien foto voor

DSC04591

Evelien 10KG kwijt. Fantastisch gedaan evelien ga zo door!