[wpseo_breadcrumb]

POWERSLIM

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.


Blijf thuis, verlies gewicht & word fit met PowerSlim!

Met het Power Slim afslank programma is het mogelijk om slank & fit te worden terwijl je vanuit huis werkt. We kunnen je snel helpen door een gratis consultatie te doen, een startpakket (van 8 dagen) aan te bieden en nog vele extra’s.

Het is juist nu de tijd om op je gezondheid en gewicht te gaan werken toch? Dus geef je vandaag op en samen gaan we ervoor!

” Na maanden tobben met mijn rug, wat uiteindelijk een hernia bleek te zijn, kwam ik in gewicht aan…*”

Liesbeth -20.5 kg

“Na maanden tobben met mijn rug, wat uiteindelijk een hernia bleek te zijn, kwam ik in gewicht aan.
Dit door pijnstilling en weinig beweging, want elke stap die zette deed pijn. Ik kwam vaker bij Beauty studio Hanneke,  en had de powerslim artikelen wel zien staan. Ik dacht  ik ga eerst zelf proberen om er wat kilo’s af te krijgen. Dit lukte echt niet!
Toen ik bij Leonie kwam voor een pedicure behandeling en een kort praatje over powerslim, heb ik daarna een afspraak gemaakt voor een intake powerslim. Ik moest geopereerd worden aan m’n hernia, maar door corona werd alles steeds uitgesteld. Toen heb ik zelf 2 stappen gezet. Ik ben half juni met powerslim gestart en ik ben naar een chiropractor gegaan.
Inmiddels 5 maanden verder…. Geen herniaoperatie meer, 20,5 kg aan gewicht kwijt!!De combinatie heeft me echt goed gedaan! Fijne producten van powerslim en de begeleiding van Leonie heeft geleid tot dit top resultaat! Echt super blij!”

Persoonlijke begeleiding

Uitgebreid intakegesprek
Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.
Wekelijks consult
Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.
Blijvende coaching
En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat tot een jaar na het bereiken van je doel.

KLAAR OM DE SRPONG TE WAGEN?
BOEK NU JE GRATIS PERSOONLIJKE INTAKE.

Je kunt nu gebruik maken van de actie om Powerslim uit te proberen: drie dagen Powerslim voor slechts €29.95.

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42
Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26