[wpseo_breadcrumb]

POWERSLIM

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.


Blijf thuis, verlies gewicht & word fit met PowerSlim!

Met het Power Slim afslank programma is het mogelijk om slank & fit te worden terwijl je vanuit huis werkt. We kunnen je snel helpen door een gratis consultatie te doen, een startpakket (van 8 dagen) aan te bieden en nog vele extra’s.

Het is juist nu de tijd om op je gezondheid en gewicht te gaan werken toch? Dus geef je vandaag op en samen gaan we ervoor!

“In maart van dit jaar ging de knop om!*”

Fieke

“In maart van dit jaar ging de knop om: Het werd tijd om aan mezelf te denken en te werken! Na 2 zwangerschappen en een heftige periode vol ziekenhuisopnames met onze oudste zoon, kwam er eindelijk rust in de tent. (Hij is gelukkig weer helemaal beter ?)”
“Achteraf gezien was ik al een tijd niet blij met mezelf, maar er was gewoon al die tijd geen ruimte om daar verandering in te brengen. En nu wel! Ik wilde de strijd aan gaan met mijn overgewicht en kwam bij Léonie uit. Samen besloten we dat Powerslim absoluut kon helpen mijn doel te bereiken. Zeker omdat afvallen in je eentje al lastig zat is, en daarnaast mijn schildklier ook nog eens niet werkt, kon ik wel wat hulp gebruiken.”
“Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en ben ik 20 kilo afgevallen. Veel foto’s van mijn stevigere periode heb ik niet, want ik zorgde altijd dat ik niet op de foto hoefde. Toch kwam ik onlangs een “voor-foto” tegen. En wat een verschil zie je dan ineens. En dat niet alleen, ik voel me echt supergoed. Heb veel meer energie, ben fit en mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. “


Persoonlijke begeleiding

Uitgebreid intakegesprek
Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.
Wekelijks consult
Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.
Blijvende coaching
En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat tot een jaar na het bereiken van je doel.

KLAAR OM DE SRPONG TE WAGEN?
BOEK NU JE GRATIS PERSOONLIJKE INTAKE.

Je kunt nu gebruik maken van de actie om Powerslim uit te proberen: drie dagen Powerslim voor slechts €29.95.

Adres: Hoogland, Berkenlaan 42
Adres: Barneveld, Kapteijnstraat 26