Gestart met fase 2a
Ik ben nu een week bezig met fase 2a en zoals beloofd een update. In fase 2a start je met het vervangen van je Power Slim ontbijt door een ontbijt bestaande uit een graanproduct, een melkproduct en fruit. Deze week heb ik verschillende ontbijtjes getest, een snel ontbijt in de vorm van magere kwark, 3 eetlepels muesli (zonder suiker) en 100 gram fruit. Tip: koop doosjes diepvriesfruit, lang houdbaar, makkelijk af te wegen en gezond. Een ontbijt bestaande uit 1 boterham, 1 glas melk en fruit. Heerlijk om zo’n zoete sinaasappel te kunnen eten. Of een ontbijt met crackers in plaats van een boterham. Je kunt goed afwisselen door de verschillende soorten beleg en fruit. Heel goed bevallen. Maar ook weer een kilo eraf. Dus dat blijft goed doorgaan, inmiddels ben ik meer dan 13 kilo kwijt.
Dat vraagt om een nieuwe garderobe, dus flink geshopt met mijn moeder en nieuwe outfitjes gescoord. In plaats van shirt xl heb ik maat m kunnen kopen. Heel fijn, maar ook best raar. Ik pak bijna automatisch een te grote maat, omdat ik er nog niet aan gewend ben. Maar toch is het zo. De volgende stap is fase 2b / 2c, daar ga ik volgende week mee starten. In goed overleg met Marije doorgesproken, omdat ik volgende week voor mijn werk naar het buitenland ga en dan niet alleen maar PS producten kan eten i.v.m. lunches en diners waarbij ik niet mijn eigen eten mee kan nemen. Ik neem voldoende tussendoortjes van PS mee, dus hopelijk blijft het goed gaan met mijn gewicht. Ik zal een update geven zodra ik terug ben. En mijn ervaringen met jullie delen.
Groetjes Angela