Afgelopen week was het dan zo ver, – 15 kilo op de weegschaal. Ik heb het gewoon gehaald! Echt heel blij en natuurlijk super trots. Eindelijk eens iets wat echt werkt en wat ik makkelijk heb kunnen volhouden. En nu zo houden. Dat gaat me lukken, maar het is ook spannend.
Mijn bakjes blijf ik gewoon vullen met mijn tussendoortjes en de week menu’s blijf ik maken. Zo zorg ik voor de nodige afwisseling en ben ik bewust van wat ik eet. Het voelt heel goed en natuurlijk.
Inmiddels heb ik al verschillende ontbijtjes, een snel ontbijt in de vorm van magere kwark, 3 eetlepels muesli (zonder suiker) en 100 gram fruit. Tip: koop doosjes diepvriesfruit, lang houdbaar, makkelijk af te wegen en gezond. Een ontbijt bestaande uit 1 boterham, 1 glas melk en fruit. Heerlijk om zo’n zoete sinaasappel te kunnen eten. Of een ontbijt met crackers in plaats van een boterham. Je kunt goed afwisselen door de verschillende soorten beleg en fruit. En makkelijk vol te houden.
Mijn kledingkast ben ik ook aan het updaten, want ik heb het inmiddels over 2 maten kleiner. Geen straf om te shoppen voor een nieuwe garderobe, maar ook dat is wennen. Ik pak toch snel een maat te groot omdat het nog een beetje onwezenlijk is soms.
Tot de volgende keer.
image1 (6)